Gå til indholdUdsøgt : danske erotiske historier


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

124 sider

Udgivet

2015

genre/form

novellerOriginaludgave

2015


Beskrivelse


Ni erotiske noveller, skrevet af danske forfattere. Novellerne omhandler lystens veje og vildveje, sætter fokus på den sproglige kvalitet og udfordrer den erotiske genre


Anmeldelser (1)


9. jun. 2015

Elskovssyg, liderlig, lystfyldt. Ni danske forfattere leger med sproget i denne samling af erotiske noveller. For voksne læsere, især kvinder, der kan lide delikat erotik.

Ni noveller, udgivet i forbindelse med erotisk novellekonkurrence udskrevet af DRK i 2014. Konkurrencen har udfordret den erotiske genres ry for at være underlødig. Vindernovellen er skrevet af Andrea Hansen og de andre bidragydere er både debutanter og etablerede forfattere. I novellerne befinder vi os fx i et bumlende nattog, i en mørk baggård i Århus og i det varme Peru. Hver novelle centrerer sig omkring en seksuel oplevelse.

Ni fine, erotiske noveller, der udfordrer den erotiske genre. Novellerne er relativt korte, og de er pirrende og delikate, fremfor vulgære. Der leges med sprog såvel som med sanser og kroppe, og der antydes og mærkes. Den erotiske bølge er ikke længere på sit højeste, men der er stadig læsere til genren. Denne udgivelse bør dog læses for dens fine måde at lege med sproget, mere end for erotikken.

Det er ikke første gang den erotiske genres underlødige ry udfordres af danske forfattere, det bliver den fx også i den erotiske novellesamling 360°


Ti lektioner i lyst


Romerske fantasier


Det bløde punkt


samt i de tre, små erotiske romaner Ti lektioner i lyst, Romerske fantasier og Det bløde punktDet er ikke første gang den erotiske genres underlødige ry udfordres af danske forfattere, det bliver den fx også i den erotiske novellesamling 360° samt i de tre, små erotiske romaner , Romerske fantasier og Det bløde punktDet er ikke første gang den erotiske genres underlødige ry udfordres af danske forfattere, det bliver den fx også i den erotiske novellesamling 360° samt i de tre, små erotiske romaner Ti lektioner i lyst, og Det bløde punktDet er ikke første gang den erotiske genres underlødige ry udfordres af danske forfattere, det bliver den fx også i den erotiske novellesamling 360° samt i de tre, små erotiske romaner Ti lektioner i lyst, Romerske fantasier og Det er ikke første gang den erotiske genres underlødige ry udfordres af danske forfattere, det bliver den fx også i den erotiske novellesamling 360° samt i de tre, små erotiske romaner Ti lektioner i lyst, Romerske fantasier og Det bløde punkt.

Lektørudtalelse

Af

Merete Trap


Informationer og udgaver

Bog

2015

Ebog

2015