Gå til indholdUdnyt dit personlige potentiale : bogen til dig, der vil videre : bogen til dig, der arbejder med mennesker : bogen til dig, der er leder


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

300 sider: ill. i farver

Udgivet

2015

genre/form

øvelserOriginaludgave

2015


Anmeldelser (1)


3. nov. 2015

Hvordan udnytter du bedst dit potentiale? Dette kan du få værktøjer til i denne bog, som omhandler personlig udvikling, med udgangspunkt i en såkaldt Fokus-model og begrebet "dit personlige lykkehjørne". For en bred målgruppe, men nok især velegnet til ledere.

I 14 kapitler gives værktøjer til bedre forståelse af sig selv og andre. Første del omhandler især genetik, i anden del arbejdes mere med personligheden, med udgangspunkt i en Hoved-Hjerte-Ben model og i bogens sidste del er bl.a. praktiske øvelser og cases. Bogen er delt op i 14 kapitler, med overskrifter som fx "Kan du genkende dig selv" og "Lav din egen profil". Finn Havaleschka har tidligere udgivet bøger om emner som lederskab og golf, senest Inden du går helt i sort


I 14 kapitler gives værktøjer til bedre forståelse af sig selv og andre. Første del omhandler især genetik, i anden del arbejdes mere med personligheden, med udgangspunkt i en Hoved-Hjerte-Ben model og i bogens sidste del er bl.a. praktiske øvelser og cases. Bogen er delt op i 14 kapitler, med overskrifter som fx "Kan du genkende dig selv" og "Lav din egen profil". Finn Havaleschka har tidligere udgivet bøger om emner som lederskab og golf, senest Inden du går helt i sort.

Dette er en udmærket selvudviklingsbog for både ledere, medarbejdere og andre personer, der gerne vil arbejde med sig selv, finde balance og blive bedre til at navigere i både arbejdslivet og livet generelt. Der præsenteres gode, brugbare værktøjer til personlig udvikling, men også til forståelse af andre mennesker. Bogens udseende signalerer lærebog, hvilket muligvis kan afskrække dem, der vil bruge den til personlig udvikling.

Kan sammenlignes med andre udgivelser om personlig udvikling og forståelse af en selv og andre, som fx Syv gode vaner


De 5 valg


af Stephen R. Covey og De 5 valgKan sammenlignes med andre udgivelser om personlig udvikling og forståelse af en selv og andre, som fx Syv gode vaner af Stephen R. Covey og Kan sammenlignes med andre udgivelser om personlig udvikling og forståelse af en selv og andre, som fx Syv gode vaner af Stephen R. Covey og De 5 valg.

Lektørudtalelse

Af

Merete Trap


Informationer og udgaver

Ebog

2019

Bog

2015