Gå til indholdUdfordringen


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

348 sider

Udgivet

2021

Originaludgave

2021


Beskrivelse


Taylor får en udfordring, hun ikke kan sige nej til. Hun skal forføre den lækre og uopnåelige ishockeyspiller, Conor. Han går med på legen og de faker en vild nat i sengen. Måske kan de blive gode venner? Sexet 4. del af "Briar U". For alle der elsker underholdende romantik


Anmeldelser (1)


16. mar. 2021

Taylor får en udfordring, hun ikke kan sige nej til. Hun skal forføre den lækre og uopnåelige ishockeyspiller, Conor. Han går med på legen og de faker en vild nat i sengen. Måske kan de blive gode venner? Sexet 4. del af "Briar U". For alle der elsker underholdende romantik.

Taylor har dårligt selvværd og sammenligner sig konstant med alle de tynde, kolde modeltyper på Briar U. Taylor har aldrig helt forstået, hvorfor pigerne skal være så hadske overfor hinanden, men har altid misundt dem deres smukke udseende. På grund af sit lave selvværd har hun ikke meget erfaring med det modsatte køn. Nu forsøger hendes medstuderende at gøre hende til grin ved at udfordre hende til at lægge an på Conor. Conor mangler bestemt ikke interesserede kvinder, men han oplever aldrig, at de er interesserede i andet end hans status som ishockeyspiller. Så da han møder Taylor og oplever, at de også klikker på det venskabelige plan, bliver han interesseret i meget mere end et fake forhold. Men tør Taylor tro på ham?.

Endnu et fantastisk, selvstændigt bind i Elle Kennedys collegeserie "Briar U". Her får en helt almindelig kvinde chancen for en affære med en overlækker ishockeyspiller og det er både sexet og romantisk. Skøn underholdning som altid.

Nyd også collegestemningen i Vent på mig


af Jennifer L. ArmentroutNyd også collegestemningen i Vent på mig af Jennifer L. Armentrout.

Lektørudtalelse

Af

Maria Sjøblom


Informationer og udgaver

Bog

2021

Lydbog (cd-mp3)

2021

Lydbog (net)

2021

Ebog

2021