Gå til indholdUdfordrende adfærd i indskolingen : veje til positive forandringer


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

128 sider: ill. (nogle i farver)

Udgivet

2021

Originaludgave

2021


Beskrivelse


Udfordrende elevadfærd fylder ofte meget i indskolingen. Denne bog giver værktøjer og viden til at kunne forstå uroen og på den baggrund ændre den til læringslyst, samt glæde ved samværet med klassekammerater og klassens voksne. For grundskolens pædagogiske personale samt lærer- og pædagogstuderende


Anmeldelser (3)


21. apr. 2021

Udfordrende elevadfærd fylder ofte meget i indskolingen. Denne bog giver værktøjer og viden til at kunne forstå uroen og på den baggrund ændre den til læringslyst, samt glæde ved samværet med klassekammerater og klassens voksne. For grundskolens pædagogiske personale samt lærer- og pædagogstuderende.

På baggrund af en række virkelighedsnære praksisfortællinger, med fokus på udfordrende elevadfærd i indskolingen, præsenterer denne bog en stribe konkrete værktøjer til at handle på elevernes adfærd og skabe positive forandringer. Bogen er bygget op over fire kapitler, hvor de to korteste kapitler har fokus på udfordringer knyttet til børns oplevelser og perspektiver samt elevers udviklingsforstyrrelser. Mens de to store kapitler fokuserer på udfordringer knyttet til læringsmiljø, kultur og sprog samt de voksnes samarbejde og organisering.

Det er en dejligt konkret og letlæselig bog fyldt med pædagogiske værktøjer til at skabe positive forandringer ved at fjerne udfordrende elevadfærd i børns skoledag. Teorierne og værktøjerne illustreres via en masse cases, som gør det let at forstå, samt overføre til egen undervisningspraksis.

Vil man læse mere, vil det være oplagt også at læse titlerne Skole uden skældud


Relationskompetence


Se eleven indefra


, Relationskompetence og Se eleven indefra - relationsarbejde og mentalisering i indskolingen og på mellemtrinnetVil man læse mere, vil det være oplagt også at læse titlerne Skole uden skældud, og Se eleven indefra - relationsarbejde og mentalisering i indskolingen og på mellemtrinnetVil man læse mere, vil det være oplagt også at læse titlerne Skole uden skældud, Relationskompetence og - relationsarbejde og mentalisering i indskolingen og på mellemtrinnetVil man læse mere, vil det være oplagt også at læse titlerne Skole uden skældud, Relationskompetence og Se eleven indefra - relationsarbejde og mentalisering i indskolingen og på mellemtrinnet.

Lektørudtalelse

Af

Henrik Munch Jørgensen

Fagbladet folkeskolen [online]

Af

Heidi Friborg Christophersen

2021-05-21

Pædagogisk psykologisk tidsskrift

Af

Karin Riber

Årg. 58, nr. 3 (2021)


Informationer og udgaver

Ebog

2022

Ebog

2021

Bog

2021