Gå til indholdUdeskole : TEACHOUT-projektets resultater


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

231 sider: ill. i farver

Udgivet

2020

Originaludgave

2020


Anmeldelser (2)


3. sep. 2020

Udeskole er et pædagogisk begreb i rivende udvikling. Denne bog beskriver og diskuterer resultaterne fra 20 års forskning i udeskole med resultater fra fire TEACHOUT-projekter. Bogen har relevans for grundskolens ledere, lærere og pædagoger samt pædagogisk studerende.

Antologien er bygget op over tre dele. Den første del fortæller om udviklingen af den danske udeskole og udeskoleforskning gennem de seneste 20 år. Anden del præsenterer resultaterne af fire TEACHOUT-projekter baseret på fire afhandlinger. Tredje del handler om udeskole i et internationalt perspektiv. Kapitlerne kombinerer teoretisk viden med eksempler fra praksis og forskningsprojekter.

Det er en yderst interessant og velskrevet bog, som giver et godt indblik i status for udeskole-undervisningen samt inspiration til selv at arbejde med udeskole. Bogen kan læses i sin helhed eller i uddrag. De enkelte kapitler indledes med et kort resume, som gør det let at orientere sig i bogen.

Vil man læse mere om udeskole, kan titlerne Udeskoledidaktik for lærere og pædagoger


Udeskole i teori og praksis


Udepædagogik - naturligvis!


, Udeskole i teori og praksis og Udepædagogik - naturligvis! anbefalesVil man læse mere om udeskole, kan titlerne Udeskoledidaktik for lærere og pædagoger, og Udepædagogik - naturligvis! anbefalesVil man læse mere om udeskole, kan titlerne Udeskoledidaktik for lærere og pædagoger, Udeskole i teori og praksis og anbefalesVil man læse mere om udeskole, kan titlerne Udeskoledidaktik for lærere og pædagoger, Udeskole i teori og praksis og Udepædagogik - naturligvis! anbefales.

Lektørudtalelse

Af

Henrik Munch Jørgensen

Fagbladet folkeskolen [online]

Af

Bodil Christensen (f. 1957-10-08)

2020-10-02


Informationer og udgaver

Bog

2020