Gå til indholdUd i det hvide : roman


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

273 sider

Udgivet

2015

genre/form

romanOriginaludgave

2015


Beskrivelse


Ninna er gravid og har søgt tilflugt i forældrenes sommerhus, hvor hun tænker over alle de ting, der er gået galt. Men den evige knude i maven vil ikke forsvinde


Anmeldelser (2)


24. nov. 2015

Roman om en gravid kvinde, der ikke kan forstå sine egne følelser i forhold til andres. For alle læsere, der holder af tænksomme romaner med en god portion psykologi.

Ninna er 34 år, gravid og er flyttet ind i forældrenes sommerhus ved Limfjorden. Hun bruger størstedelen af tiden på at se tilbage på sit forhold til Frank og hvorfor det hele smuldrede. Hun møder alkoholikeren Vester, som flytter ind sammen med hende. De to bliver i det små hinandens selskab, mens Ninnas tanker kredser om kærligheden, der ikke skulle være. Vi hører om den tidligere kæreste, som hun stak ned med en saks og om den lille knude i maven, som bare ikke vil gå væk. Karmark er debuterende romanforfatter.

Psykologisk, men stærk fortælling om en kvinde, der er magtesløs overfor sine egne følelser og andres handlinger. Der er en god vekselvirkning mellem virkelighed og tilbageblik, hvor man som læser ikke kan stole på Ninnas udsagn. Løgne og fortielser bliver blandet, så man aldrig er sikker på, hvad der er virkelighed og hvad der er opdigtet. Der er ikke mange lyspunkter i Ninnas liv, hvilket romanens stemning bærer præg af.

Den er lidt svær at sammenligne i forhold til emne og stemning, men et bud kunne være Aske


af Toril BrekkeDen er lidt svær at sammenligne i forhold til emne og stemning, men et bud kunne være Aske af Toril Brekke.

Lektørudtalelse

Af

Stine Grabas

Weekendavisen

Af

Linea Maja Ernst

d. 11. dec. 2015


Informationer og udgaver

Ebog

2016

Lydbog (cd-mp3)

2016

Bog

2015

Lydbog (net)

2015