Gå til indholdUd af normalrummet : fantastiske noveller


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

147 sider

Udgivet

2020

Originaludgave

2020


Beskrivelse


Noveller. 17 eventyrlige fantasy og sci-fi noveller. I de korte historier støder man bl.a. på rumkaptajner, trolde, en mester fra Pengeskrivernes Laug og Præsident Palin, der vil bygge et gigantisk kors ude i rummet


Anmeldelser (2)


15. maj. 2020

En samling af 17 noveller, der indeholder historier fra fantasyens, science fictionens og eventyrernes verden. For både voksne og unge fantasy- og science fiction læsere, der godt kan lide korte historier.

Hver noveller er et nedslag i sit eget univers. Læserne bliver bl.a. taget med til en middelalderlig fantasy verden i "Abedronningens tjenerinde", hvor en Mester fra Pengeskrivernes Laug tænker tilbage på sin store kærlighed. I "Palins projekt" er vi i en nutidig verden, hvor USA præsident Palin vil bygge et stort lysende kors i rummet, og i "Livet efter" er vi en Matrix-inspireret fremtidsverden, hvor man skal gøre sig fortjent til et blive en del af Livet.

Det er en samling fantasifulde og velskrevne noveller, der på trods af de meget forskelligartede universer formår at holde læseren fanget, og få udfoldet en historie på ganske få sider. Fælles for dem alle er en fortæller glæde, og nogle spændende universer, som man er nysgerrig på at lære bedre at kende.

Til samme læsere findes novellesamlingerne Ind i det ukendte


Det nådesløse daggry


og Det nådesløse daggryTil samme læsere findes novellesamlingerne Ind i det ukendte og Til samme læsere findes novellesamlingerne Ind i det ukendte og Det nådesløse daggry.

Lektørudtalelse

Af

Sanna Stagaard Gade

Himmelskibet [online]

Af

Anne Dencker Bædkel

Nr. 59 (2020)


Informationer og udgaver

Bog

2020