Gå til indholdUd af mørket


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

550 sider

Udgivet

2014

Originaludgave

2014


Beskrivelse


En kvinde med dunkel fortid og stærke psykiske kræfter og den kristne forsamling i en lille amerikansk by bliver centrum i et grusomt opgør mellem det ondes dæmoner og det godes krigere


Anmeldelser (1)


14. mar. 2014

Kristen roman med både tempo og refleksioner over livet og religion. Det er en fortsættelse af I dette mørke, 1989. Købes i samme omfang som første bind.

Historien udspiller sig i 1980'erne, hvor Sally Beth Roe blandes ind i en kompliceret historie i den lille by Bacon's Corner langt ude på landet i USA. Det er lidt samme historie som forgængeren, hvor mørkets dæmoner og lysets magter kæmper, mens den lille bys borgere suges ind i konflikten. Forsiden er fængende, med en enlig kvindeskikkelse, der løber væk fra beskueren mod en uvejrstruet horisont. Bagsideteksen formidler fint både emnet og temaerne, og tydeliggør dels det kristne element, dels at det er anden del af en serie.

Ud af mørket er kommet som dobbeltbind 1990. Dette er et revideret genoptryk samlet i et enkelt, stort bind. Der er mange paranormale romaner på markedet med både hekse, vampyrer, zombier og dæmoner, men ikke mange, hvor den kristne vinkel er så markant.

Opfølger til I dette mørke, der tegnede en konflikt mellem dæmoner og engle med en tydelig kristen vinkel. Samme målgruppe. Den er tidligere kommet i dobbeltbind, men denne er revideret og kan med fordel erstatte den tidligere udgave.

Lektørudtalelse

Af

Sanne Caft


Informationer og udgaver

Bog

2014