Bøger / faglitteratur

Ud af labyrinten : en enkel vej til forandring og succes


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
110 sider: ill.
Udgivet
2019
Ophav

Beskrivelse


Fabel om hvordan man kan imødegå forandringer ved at ændre sig selv og sit livssyn.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. apr. 2019

af

af

Morten Brynildsen

d. 12. apr. 2019

I Hvem har flyttet min ost? fulgte vi fire karakterer, der på hver sin måde søgte at finde lykken i livets labyrint. Én af de fire fandt aldrig ud af, hvordan man sætter sig fri af fastgroede, begrænsende vaner. Det får vi nu få svaret på i "Ud af labyrinten", som er et must for læsere af bøger om personlig udvikling.

Hvem har flyttet min ost? blev et kæmpestort hit og solgte i millioner. Den indeholder en enkel fabel, der perspektiverer, hvordan man kan (og bør) forholde sig, når forandringer truer den vante gænge. Hr. Hæm var netop den eneste karakter i fablen, der ikke gennemgik en positiv udvikling, og de, der identificerer sig med ham, har efterspurgt, hvad de skal gøre. Det får de svar på i denne anden del af fablen, hvor vi lærer, hvordan man kan imødegå forandringer ved at ændre sig selv og sit livssyn.

En fint lille indspark, som kan læses på en aften, og som kan bruges på samme måde som "Tænkepauser." "Ud af labyrinten" har desværre en meget kunstig rammefortælling, men den kan fint springes over uden at gå glip af bogens essens - noget, forfatteren også selv påpeger i forordet.

Minder i niveau og tilgang om Sådan spiser du en elefant7 gode vaner (141 sider). Vil man dykke lidt dybere, er Stephen Covey er godt bud: 7 gode vaner (141 sider)Minder i niveau og tilgang om Sådan spiser du en elefant. Vil man dykke lidt dybere, er Stephen Covey er godt bud: .