Gå til indholdTuren går til Danmarks smukkeste vandreruter


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

168 sider: ill. i farver

Udgivet

2021

genre/form

rejseførereOriginaludgave

2021


Beskrivelse


Guide til og beskrivelse af 29 vandreture rundt i hele Danmark. Bogen er illustreret og har kort over de forskellige ture. Denne udgave har samme størrelse som alle andre bøger i serien og er derfor velegnet til at tage med på turen. Spændende nyt til de mange, der nyder at gå ture i den danske natur


Anmeldelser (1)


29. jun. 2021

Guide til og beskrivelse af 29 vandreture rundt i hele Danmark. Bogen er illustreret og har kort over de forskellige ture. Denne udgave har samme størrelse som alle andre bøger i serien og er derfor velegnet til at tage med på turen. Spændende nyt til de mange, der nyder at gå ture i den danske natur.

I disse to forskellige udgaver, der adskiller sig i format og størrelse, er tekst og kortmateriale helt identisk. I den store udgave er der selvfølgelig langt bedre plads til store illustrationer, som der også er flere af end i den lille udgave. Dertil kommer en række små faktabokse, der giver oplysninger om flora og fauna, der er karakteristisk for de enkelte steder. I den lille udgave er der dog en faktaboks, som ikke er med i den store, nemlig en beskrivelse af natur og kultur i Rold Skov, og heri omtales fx den lokale Rold Skov Naturfilm Festival. Bagerst henvises til netressourcer med flere vandreture, ligesom der opregnes forskellige råd og regler ved færdsel i naturen. Ruterne er på cirka 10 km, og de ender alle samme sted, som de begynder.

Særdeles aktuelle og anvendelige guidebøger, der nok skal blive efterspurgt.

Der kommer mange guidebøger om vandreture i disse år, fx Vandrerundture i Danmark


, der tilbyder at downloade kort fra forlagets hjemmesideDer kommer mange guidebøger om vandreture i disse år, fx Vandrerundture i Danmark, der tilbyder at downloade kort fra forlagets hjemmeside.

Lektørudtalelse

Af

Poul Flou Pedersen


Informationer og udgaver

Bog

2021

Lydbog (net)

2021

Ebog

2021