Gå til indholdBøger / faglitteratur / vejledninger

Tryk & glad babymave


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

128 sider: ill. i farver

Udgivet

2018

Ophav

Ditte Capion(illustrator)
Genre og formvejledninger
Målgruppe

til voksne


Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 30. aug. 2017

af

af

Anne Birgitte Langkilde Hundahl

d. 30. aug. 2017

To dejlige, overskuelige bøger, der guider forældre til, hvordan de ved hjælp af zoneterapi og akupressur selv kan lindre og forebygge søvn- og maveproblemer hos babyer og mindre børn.

"Tryk og glad babymave" og "Tryk og glad babysøvn" henvender sig til forældre, der ønsker selv at kunne behandle deres små børn for hhv. mave- og søvnproblemer. Begge bøger indeholder dels en introduktion til problemområderne samt en vejledning til, hvordan bøgerne bruges. Bøgerne gennemgår alle punkter udførligt. De illustreres med et billede af punktet på højre side og til venstre en beskrivelse af punktet, virkningen og hvordan man gør. Sidst i bøgerne kommer forfatteren med sine egne ekstra tips til hhv. en glad babymave og bedre babysøvn. Bøgerne sluttes af med en oversigt over sygdomme og symptomer samt, hvor i bogen der findes punkter, der kan lindre og forebygge. Forfatteren er uddannet indenfor akupunktur og zoneterapi, og hun underviser både forældre og alternative behandlere.

Bøgerne er meget enkle og overskuelige at gå til. Det er let at forstå og følge anvisningerne, og som forælder føler man sig helt tryg ved at følge Katrine Birks anvisninger og udøve zoneterapi og akupressur på sin baby.

Babyzoneterapifra 2017 guider også til, hvordan man ved at bruge zoneterapi på baby kan mildne og lindre en række forskellige forstyrrelser, fx forkølelse, forstoppelse eller øreproblemer, og den indeholder også trin-for-trin anvisninger i billede og tekst.


Tidsskrift for jordemødre

Årg. 128, nr. 7 (2018)

af

af

Inge Wemmelund

Årg. 128, nr. 7 (2018)Informationer og udgaver

2018

Bog

Illustrator: Ditte Capion

Gyldendals Bogklubber, 1. bogklubudgave

2017

Bog

Illustrator: Ditte Capion

Rosinante, 1. udgave