Gå til indholdTrompetTulle og de andre tumlinger : 8 strikmodeller der følger årets gang


Detaljer

Seneste udgave, bog


Beskrivelse


Strikkeopskrifter til børn fra 1-3 mdr til 3-4 år med 8 modeller i enkle design og opbygning. Til både drenge og piger: bluser, cardigans og kjoler


Anmeldelser (1)


21. jan. 2015

Et indbydende strikkehæfte med babyopskrifter til strikkeglade mødre og bedstemødre, der ønsker ny inspiration og opskrifter på håndarbejde til de mindste.

Lille strikkehæfte med opskrifter til børn fra 1-3 mdr til 3-4 år. Hæftet indeholder 8 modeller til både drenge og piger; bluser, cardigans og kjoler. Alle modeller er enkle i design og opbygning, holdt i et afdæmpet udtryk, der følger årstidernes farveskala. Designer Ninette Hartwich har lagt vægt på variationer i strikkeretninger og de forskellige strukturer, og med et fokus på de designmæssige detaljer og finesser. Alle opskrifter er strikket i naturgarn fra; BC Garn, Filcolana, Onion, Permin og Sandnes Garn.

Hæftets layout med dæmpede farver og fine farvefotos, skaber et nordisk, lidt romantisk univers, der vil tiltale de strikkeglade.

Babystrik er også temaet for Velkommen til verden


All you knit is love


, der har fokus på et naturligt layout. All you knit is love af Susie Haumann minder også om anmeldte titel, ligesom Lene Holme Samsøe har udgivet flere fine hæfter om babystrikBabystrik er også temaet for Velkommen til verden, der har fokus på et naturligt layout. af Susie Haumann minder også om anmeldte titel, ligesom Lene Holme Samsøe har udgivet flere fine hæfter om babystrikBabystrik er også temaet for Velkommen til verden, der har fokus på et naturligt layout. All you knit is love af Susie Haumann minder også om anmeldte titel, ligesom Lene Holme Samsøe har udgivet flere fine hæfter om babystrik.

Lektørudtalelse

Af

Christine Christensen


Informationer og udgaver

Bog

2015