Gå til indholdBøger / faglitteratur

Tro trodser ISIS : om at bevare kristendommen i dens vugge og i vores egen baghave


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

168 sider

Udgivet

2015

Ophav

Johnnie Moore(forfatter)

Helge Hoffmann(oversætter)
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Om den komplicerede situation i Mellemøsten, om truslen fra ISIS og om mulighederne for handling imod religiøs forfølgelse


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. jul. 2015

af

af

Merete Trap

d. 3. jul. 2015

De fleste har i dag kendskab til jihadisterne i ISIS, deres grusomheder og deres kamp for at rense Mellemøsten for kristendom. "Tro trodser ISIS" beskriver grusomhederne og giver konkrete forslag til handling. For alle med interesse i Mellemøstkonflikter og religiøs forfølgelse.

En udgivelse om hvordan tro kan trodse terrororganisationen ISIS, også kendt som Islamisk Stat. Bogen er delt op i tre dele med overskrifterne "ISIS' aktiviteter", "Hvad ISIS har med dig at gøre" og "Det, vi er ved at miste". Første del handler bl.a. om de uhyggelige drab på civile, anden del om hvordan ISIS også er en trussel for Vesten og tredje del trækker tråde bagud i kristendommen. Bogens forfatter Johnnie Moore regnes for én af USA's førende talsmænd for international religionsfrihed.

Kristendommen er i centrum i denne udgivelse, men der opfordres på ingen måde til kamp mellem religioner. Der bygges bro og rækkes hænder ud mellem alle religioner, og både kristne såvel som muslimer er truet af ekstremisterne i ISIS. Det er stof til eftertanke for alle der ønsker at vide mere om den komplicerede situation i Mellemøsten, om truslen fra ISIS og om mulighederne for handling imod religiøs forfølgelse.

Der findes p.t. kun få andre udgivelser om ISIS, fx Islamisk StatMellemøsten i krig


, 2015, af Loretta Napoleoni, samt artikelsamlingen Mellemøsten i krig 2014Der findes p.t. kun få andre udgivelser om ISIS, fx Islamisk Stat, 2015, af Loretta Napoleoni, samt artikelsamlingen 2014.Informationer og udgaver

2015

Bog

Johnnie Moore

ProRex, 1. udgave