Gå til indholdTriple focus : en ny tilgang til uddannelse


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

77 sider: ill.

Udgivet

2015

Originaludgave

2015


Beskrivelse


Triple focus fører de tre elementer følelsesmæssig-, social- og systemintelligens sammen i et samlet uddannelsesperspektiv for at fremme elevernes trivsel samt hjælpe dem med at navigere i en verden under konstant forandring


Anmeldelser (2)


27. nov. 2015

Triple Focus fører i denne udgivelse de tre elementer, følelsesmæssig-, social- og systemintelligens, sammen i et samlet uddannelsesperspektiv for at fremme elevernes trivsel, samt hjælpe dem med at navigere i en verden under konstant forandring. Bogen henvender sig til de pædagogiske faggrupper, samt studerende indenfor disse områder.

Som titlen tydeligt præciserer det, har denne udgivelse fokus på tre områder, som er af stor betydning for elevers trivsel og udvikling. Bogen fører systematisk sin læser ind i de tre fokusområder og deres gensidige afhængighed. Først er der fokus på det indre, dernæst det relationelle efterfulgt af det systemiske og afsluttende med sammensmeltningen af de tre begreber.

Bogen er kort, konkret og hurtigt læst. En udgivelse som travle undervisere godt kan overkomme i en presset hverdag. Bogen sætter mange tanker i gang og indeholder meget stof til samtale på de pædagogiske uddannelser. Det er en interessant og udviklende udgivelse både for studerende og for de rutinerede indefor uddannelsessystemet.

Vil man læse mere, kan man give sig i kast med andre udgivelser af bogens to forfattere. Det kunne eksempelvis være Golemans Hjernen og den følelsesmæssige intelligens


Vil man læse mere, kan man give sig i kast med andre udgivelser af bogens to forfattere. Det kunne eksempelvis være Golemans Hjernen og den følelsesmæssige intelligens.

Lektørudtalelse

Af

Henrik Munch Jørgensen

Fagbladet folkeskolen [online]

Af

Heidi Friborg Christophersen

2016-03-09


Informationer og udgaver

Bog

2015