Gå til indholdTredje halvleg : et friere liv i et andet tempo


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

111 sider

Udgivet

2019

Originaludgave

2019


Beskrivelse


Selvhjælpsbog til at forberede sig på de nye muligheder og problemer, der viser sig, når man når den tredje alder. Bogen er præget af et stærkt kristent engagement, men de fleste råd er almene og kan bruges af alle seniorer


Anmeldelser (2)


22. maj. 2019

En selvhjælpsbog til at forberede sig på alle de helt nye muligheder og problemer, der viser sig, når man når den tredje alder. Til vordende og nyslåede efterlønnere og pensionister.

Forfatteren er selv stoppet med et fuldtidsjob og deler i blandt andet foredrag og i denne bog ud af de erfaringer, han og bekendte har gjort sig. Bogen beskriver forberedelser, forslag til indhold i den nye tilværelse - fx foreninger og andre fællesskaber -, planlægning af dagligdagen, livsstil, kærlighed og sex, børn og børnebørn, forberedelse på døden og en del andre praktiske ting. Forfatteren har læst en del om emnerne og deler ud af guldkorn fra andre forfattere.

Bogen er præget af et stærkt kristent engagement i Indre Mission, men de fleste råd er almene og kan også bruges af ateister.

Der er en del bøger i forvejen om emnet, fx Kunsten at blive ældre


Kunsten at blive ældre i ro og mag


, der er mere videnskabelig, og som Schmidt Larsen også henviser en del til, og i ro og magDer er en del bøger i forvejen om emnet, fx Kunsten at blive ældre, der er mere videnskabelig, og som Schmidt Larsen også henviser en del til, og Der er en del bøger i forvejen om emnet, fx Kunsten at blive ældre, der er mere videnskabelig, og som Schmidt Larsen også henviser en del til, og Kunsten at blive ældre i ro og mag.

Lektørudtalelse

Af

Per Månson

Kristeligt dagblad

Af

Doris Ottesen

d. 26. okt. 2019


Informationer og udgaver

Bog

2019