Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Tre minutter

Del 2 af Tre sekunderDetaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

477 sider

Udgivet

2019

Ophav

Anders Roslund(forfatter)

Sara Høyrup(oversætter)
Genre og formroman, spænding, romaner
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Undercoveragenten Piet Hoffmann har infiltreret et colombiansk narkosyndikat. Da en amerikansk toppolitiker bliver kidnappet, kommer Hoffman på en amerikansk dødsliste. Grens sendes til Colombia og må agere bindeled til USA for at forsøge at redde Hoffmann og hans familie hjem til Sverige


Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. jun. 2018

af

af

Per Månson

d. 1. jun. 2018

Svenske Piet Hoffmann er gået undercover hos colombianske narkogangstere i en farlig balancegang mellem liv og død, der sætter ham i mange moralske grænsesituationer. For dig, der kan lide rå og realistiske thrillere.

Det svenske forfatterpar har efterhånden en del krimier og thrillere bag sig. Kriminalkommissær Ewert Grens har medvirket i en række, og kommer også til at spille en stor rolle i denne bog, mens Hoffmann er et forholdsvist nyt bekendtskab, der optrådte første gang i Tre sekunder. Det narkosyndikat, han har infiltreret som bodyguard for en af bosserne, kidnapper en amerikansk toppolitiker, og Hoffmann kommer pludselig på en amerikansk dødsliste. Hans amerikanske kontakt er magtesløs, så Grens sendes, meget mod sin vilje til, Colombia og må agere bindeled til USA for at forsøge at redde Hoffmann og hans familie hjem til Sverige.

Det er knagende godt skrevet og trods den barske handling uhyggeligt realistisk.

Det vil være en god ting at læse Tre sekunderførst, da meget af handlingen afsløres i to'eren. Ellers for læsere af fx Stieg Larsson og Arne Dahl.


Litteratursiden.dk [online]

d. 25. jun. 2018

af

af

Arne Larsen (f. 1952)

d. 25. jun. 2018


litteratursiden.dk

d. 25. jun. 2018

af

af

Arne Larsen

d. 25. jun. 2018

Forfatterparret har et unikt indblik i den kriminelle verden, og historien og plottet er bestemt ikke blevet ringere af at blive flyttet til Colombia. ’Tre minutter’ er en selvstændig fortsættelse ti...


Politiken

d. 27. jun. 2018

af

af

Bo Tao Michaëlis

d. 27. jun. 2018Informationer og udgaver

2019

Bog

Anders Roslund

Modtryk, 3. udgave

2018

Bog

Anders Roslund

Modtryk, 1. udgave

2018

Lydbog (net)

indlæser: Thomas Gulstad

Modtryk