Gå til indholdTransformativ læring og identitet


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

228 sider: ill.

Udgivet

2013

genre/form

bibliografiOriginaludgave

2013


Anmeldelser (1)


28. jan. 2013

Denne bog henvender sig til folk, der professionelt arbejder med læring. Bogen er fagligt krævende og vil derfor nok især finde anvendelse i gruppefællesskaber på læreruddannelsen og ved videre- og efteruddannelse af undervisere gennem hele uddannelsesspektret.

Transformativ læring kan kort defineres som al læring, der indebærer ændringer i den lærendes identitet. Bogens grundidéer udspringer af Jack Mezirows tanker og ideer om transformativ læring helt tilbage fra 1978, som i det moderne samfund nu er endnu mere aktuelle. Bogen er bygget op over tre hoveddele. Første del definerer og indkredser den transformative læring. Anden del fortæller om identitetsbegrebet. Og tredje del kæder de to foregående dele sammen ved at se på muligheder og konsekvenser af at sammenkoble den transformative læring og identitet.

Målgruppen kan også læse Illeris' bog Læring, 2006.

Aktuel og velskrevet, teoretisk funderet udgivelse om transformativ læring og identitet. Bogen er oplagt at anvende på læreruddannelsen eller ved videre- og efteruddannelse af lærere.

Lektørudtalelse

Af

Henrik Munch Jørgensen


Informationer og udgaver

Ebog

2018

Ebog

2015

Ebog

2013

Ebog

2013

Bog

2013