Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Toget til Tallinn : roman


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

190 sider

Udgivet

2019

Ophav

Arno Saar(forfatter)

Thomas Harder(oversætter)
Genre og formroman, krimi, politiromaner, romaner

Beskrivelse


Krimi. En død russer i et tog til Tallin bliver en kedelig sag for den estiske politikommissær Marko Kurismaa, da den indeholder potentielt politisk sprængstof


Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. apr. 2019

af

af

Per Månson

d. 12. apr. 2019

En død russer i et tog til Tallin bliver en kedelig sag for den estiske politikommissær Marko Kurismaa, da den indeholder potentielt politisk sprængstof. For alle, der holder af gode krimier og tør bevæge sig væk fra den nordiske eller anglo-amerikanske mainstream.

Forfatteren er den italienske Alessandro Perissinotto, der under eget navn har skrevet krimiserien om psykologen Anna Pavesi. Under pseudonym har han nu startet denne nye serie fra Estlands hovedstad. Den døde russer viser sig at være forgiftet, men da ingen i starten har haft mistanke om noget ulovligt, er stort set alle spor væk, da Kurismaa skal efterforske sagen. Den viser sig at have tråde tilbage til den sovjettiske fortid, hvor Kurismaas far blev anholdt som dissident.

En meget forfriskende nyskabelse med både god spænding, godt sprog og en overraskende slutning.

Læsere af forfatterens En grim lille historieDen sidste hvide nat


Den finske patriot


og Den sidste hvide nat vil ikke blive skuffede. En dansk krimi, der foregår delvist i Estland er Den finske patriotLæsere af forfatterens En grim lille historie og vil ikke blive skuffede. En dansk krimi, der foregår delvist i Estland er Den finske patriotLæsere af forfatterens En grim lille historie og Den sidste hvide nat vil ikke blive skuffede. En dansk krimi, der foregår delvist i Estland er .


Litteratursiden.dk [online]

d. 27. jun. 2019

af

af

Jette Landberg

d. 27. jun. 2019


Politiken

d. 26. maj. 2019

af

af

Bo Tao Michaëlis

d. 26. maj. 2019Informationer og udgaver

2019

Bog

Arno Saar

Arvids