Gå til indholdBøger / skønlitteratur til børn / roman

Tobias og far på kro


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

23 sider: ill. i farver

Udgivet

2020

Ophav

Jim Højberg(forfatter)

Annemette Bramsen(illustrator)
Genre og formroman, romaner
Sværhedsgrad

lix: 10

let: 18

Målgruppe

til børn

Undervisning

let at læse, for begynderlæsere

Originaludgave

2020


Beskrivelse


Far har fødselsdag, og Tobias og ham skal på kro, men ingen af dem kan læse menukortet. Tobias spiller syg over for tjeneren, og de går. Nu vil Tobias lære at læse. For 7-8-årige


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 15. okt. 2020

af

af

Mette F. F Dyreborg

d. 15. okt. 2020

Far har fødselsdag, og Tobias og ham skal på kro, men ingen af dem kan læse menukortet. Tobias spiller syg over for tjeneren, og de går. Nu vil Tobias lære at læse. For 7-8-årige.

I de tre bøger i serien "Tobias er ordblind," hører vi om Tobias, der er god til at ordne biler og passe dyr, men som ikke kan læse. Det kan hans far heller ikke, for de er begge to ordblinde. Tobias tror ikke, at det bliver et problem for ham, for han kan jo bare lære af far, men da han en dag får brug for at læse, finder han ud af, hvor vigtigt det er at kunne læse.

Fantastisk gode bøger, der giver et godt indblik i, hvor mange udfordringer man har i dagligdagen, når man ikke kan læse. Bøgerne handler om hyggelige og genkendelige situationer for børn, og de er nemme at leve sig ind i.

En lignende serie om et barn med udfordringer i hverdagen kunne være serien om Vigga, fx: Vigga har en hemmelighed.Informationer og udgaver

2020

Bog

Illustrator: Annemette Bramsen

Elysion, 1. udgave

2020

Ebog

Illustrator: Annemette Bramsen

Elysion, 1. udgave