Gå til indholdTo sider af samme smag


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

263 sider: ill. i farver ; 29 cm

Udgivet

2016

Originaludgave

2016


Beskrivelse


74 opskrifter på for- og frokostretter, middagsretter og desserter. To forskellige tilberedninger sammenstilles af den samme ingrediensliste til en henholdsvis rustik og opgraderet ret - hverdagsmad og gæstemad


Anmeldelser (1)


31. okt. 2016

Hverdagsmad behøver ikke være trist og festmad behøver ikke være dyr. Kokken sammenstiller to forskellige tilberedninger af de samme relativt simple ingredienser til en rustik og en opgraderet ret. Alle med lidt køkkentræning kan være med her.

Vollmer har i mange år været køkkenchef i kongehuset, og som han skriver, kræver det opfindsomhed at bruge årstidens råvarer til de samme to gæster i restauranten hver aften. Han giver i denne bog bud på, hvordan samme råvarer kan tilberedes rustikt til hverdagsmad og gives et ekstra pift, hvis der skal gæster eller fejring til. I enkelte tilfælde er der tilført en anelse ekstra til de opgraderede retter, men ellers er det tilberedning og anretning, der kan gøre store forskelle. Gennemillustreret med smukke fotos af retter og stemningsbilleder fra Bornholm.

En overraskende anvendelig bog, hvor der trylles med ofte billige råvarer.

Jeg har ikke set andre kogebøger opbygget på samme måde. Vollmer udgav i 2005 sammen med Annette Heick Hinsidan - på den anden side


, hvor der også er nogle opskrifterJeg har ikke set andre kogebøger opbygget på samme måde. Vollmer udgav i 2005 sammen med Annette Heick Hinsidan - på den anden side, hvor der også er nogle opskrifter.

Lektørudtalelse

Af

Per Månson


Informationer og udgaver

Bog

2016

Ebog

2016