Gå til indholdTitanics orkester : en Anna Pavesi-krimi


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

261 sider

Udgivet

2019

genre/form

roman,

krimiOriginaludgave

2019


Beskrivelse


Krimi. Den arbejdsløse, begavede psykolog Anna Pavesi fra Bergamo bliver involveret i opklaringen af et knivdrab i et ferieområde i Tunesien


Anmeldelser (3)


6. jun. 2019

Tredje krimi om psykologen og privatopdageren Anna Pavesi, der igen tager kampen op med den kriminelle underverden - denne gang i Tunesien. For interesserede i reflekterende krimihistorier.

Alessandro Perissinottos tredje bog i krimitrilogien om den i Bergamo bosiddende psykolog Anna Pavesi, der igen involveres i opklaringen af en kriminalsag. Den unge pige Aurora er skizofren og udsættes for et overgreb på en rejse til feriestedet Calypso i enklaven Djaba i Tunesien. Pga. hendes sygdom tror det lokale politi, at hun selv har været indladende, ikke har kunnet styre sig selv og derfor dræbt en amerikansk mand. Auroras mor tilkalder Anna, der bestemt ikke er enig i politiets tilgang til og opfattelse af forløbet og ikke mener, at Auroras sygdom har noget med hændelserne at gøre. Hun tager til Tunesien ledsaget af sin nye kæreste Marco for at undersøge sagen.

God krimi, der balancerer fint mellem det velopbyggede plot uden fokus på blodige detaljer, og den intelligente, psykologiske handling og persontegning med flere lag, der følger hovedpersonen og hendes overvejelser undervejs.

AP er blevet sammenlignet med svenske Håkan Nesser. I hjemlandet finder vi også Gianrico Carofiglios På kanten af sandheden


med den kvindelige agent Annapaola Doria i samme eksklusive ende af krimigenren med vægt på samfundsskildringerAP er blevet sammenlignet med svenske Håkan Nesser. I hjemlandet finder vi også Gianrico Carofiglios På kanten af sandheden med den kvindelige agent Annapaola Doria i samme eksklusive ende af krimigenren med vægt på samfundsskildringer.

Lektørudtalelse

Af

Kent Skov

Litteratursiden.dk [online]

Af

Jette Landberg

2019-06-19

Politiken

Af

Bo Tao Michaëlis

d. 20. jun. 2019


Informationer og udgaver

Bog

2019