Gå til indholdTing vi mistede i ilden : noveller


Detaljer

Seneste udgave, bog


Beskrivelse


Stærke og barske fortællinger fra nutidens Argentina om fattigdom, kriminalitet og vold tilsat en smule overnaturligt


Anmeldelser (5)


25. aug. 2017

Stærke noveller om nutidens Argentina. Bred appel.

Samtlige noveller foregår i nutidens Argentina. Mange af historierne er tilsat et drys magisk realisme og uvirkelighed, fx om spøgelser og ånder. De mere realistiske noveller handler om ekstrem fattigdom, vold, stofmisbrug og kriminalitet. Hovedpersonen er ofte en middelklassekvinde, der møder Argentinas mørke sider.

Novellerne er uhyggelige og/eller barske. Anbefalelsesværdig og kraftfuld læsning, der balancerer fint mellem hardcore realisme, vold og feminisme på den ene side, og magisk realisme og uhygge på den anden side.

Novellesamlingen er ret svær at kategorisere, fordi den både har horror, realisme og magisk realisme ind over. Hvis man er interesseret i sydamerikansk litteratur, kunne man kaste sig over Åndernes hus


Familiebånd


eller værker af Clarice Lispector, fx FamiliebåndNovellesamlingen er ret svær at kategorisere, fordi den både har horror, realisme og magisk realisme ind over. Hvis man er interesseret i sydamerikansk litteratur, kunne man kaste sig over Åndernes hus eller værker af Clarice Lispector, fx Novellesamlingen er ret svær at kategorisere, fordi den både har horror, realisme og magisk realisme ind over. Hvis man er interesseret i sydamerikansk litteratur, kunne man kaste sig over Åndernes hus eller værker af Clarice Lispector, fx Familiebånd.

Lektørudtalelse

Af

Tina Schmidt

Litteratursiden.dk [online]

Af

Anny Skov Madsen

2017-09-22

Jyllands-posten

Af

Henriette Bacher Lind

d. 22. okt. 2017

Information

Af

Mathilde Moestrup

d. 23. sep. 2017

Standart

Af

Karen-Margrethe Simonsen (f. 1962)

Årg. 32 nr. 1 (2018


Informationer og udgaver

Bog

2017

Lydbog (net)

2017

Lydbog (cd)

2017

Lydbog (cd-mp3)

2017

Ebog

2017