Gå til indholdTimeglasset


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

443 sider

Udgivet

2020

Originaludgave

2019


Beskrivelse


Nora flytter til Tenby i Wales for at starte en ny tilværelse. Her går det op for hende, at den lille badeby rummer hemmeligheder om hendes egen fortid. Hemmeligheder som hendes mor har holdt skjult for hende


Anmeldelser (2)


14. aug. 2019

40-årige Nora har forladt sin kæreste, er udbrændt og flytter til byen Tenby. Hun starter en ny tilværelse, men opdager en hemmelighed. 60 år tidligere møder pigen Chloe den nørdede dreng Llew og de bliver bedste venner, men en voldsom begivenhed ændrer alting. For læsere af familie- og kærlighedsromaner.

Nora er karrieremenneske, men lider af angst, og fra den ene dag til den anden siger hun sit job op. Hun føler sig draget til en bestemt strand og beslutter sig for at forlade London og tage til Wales. Her møder hun en ung kvinde, som bliver hendes sambo. Huset ejes af en ældre herre, der i al hast har forladt stedet. På loftet er der et atelier, fyldt med malerier som minder Nora om nogen. Sideløbende fortælles historien om Chloe, der i 1950'erne hvert år tager på sommerferie hos sin moster og finder en barndomsven og soulmate i drengen Llew. De to historier kædes sammen og en kærlighedshistorie udfolder sig.

Fængslende roman om venskab og kærlighed, der på fornemmeste vis forbinder en nutidig og fortidig historie. Forfatteren skriver stemningsfuldt, hvilket gør bogen svær at lægge fra sig.

Rees er i samme kategori som Lucinda Riley og Kimberley Freeman, der også skriver kærlighedsromaner med en sideløbende historisk fortælling.

Lektørudtalelse

Af

Stine Grabas

Litteratursiden.dk [online]

Af

Lene Jensen (f. 1964-04-15)

2019-09-02


Informationer og udgaver

Bog

2020

Bog

2019

Lydbog (net)

2019

Lydbog (cd-mp3)

2019

Ebog

2019