Gå til indholdTim & Tom : en hæsblæsende flugtroman


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

171 sider

Udgivet

2019

Originaludgave

2019


Beskrivelse


De to fængselsindsatte, Tim og Tom, er forhenværende politibetjente som nu begår sig med kriminalitet. De bliver udvalgt til at blive sendt til en flygtningelejr i Libanon som frivillige, men bliver indblandet i terror og mafiaopgør og må nu flygte tilbage til Danmark


Anmeldelser (2)


19. mar. 2019

Samfundssatirisk roman, krydret med masser af humor og med glimt i øjet. De to langtidsindsatte, Tim og Tom, bliver pludselig sendt til en libanesisk flygtningelejr som led i et politisk spil. For læsere af samfundssatiriske romaner.

En ambitiøs og rænkesmedende socialrådgiver, Judith, opfinder Callesen-modellen sammen med sin chefjurist, Jørgen Callesen. Modellen har til formål at skille samfundet, og de danske fængsler, af med forhærdede kriminelle og flygtninge. Tim og Tom er forhenværende politibetjente, som nu befinder sig på den anden side af loven, og de bliver prøvekaniner for modellen. De lever et trygt liv i fængslet med ro, renlighed og regelmæssighed, og har fundet kærligheden hos henholdsvis Psykolog-Lis, som er Tims psykolog, og Tykke-Lone, som leder vaskeriet i fængslet. De sendes, under mediebevågenhed, til en flygtningelejr i Libanon som udadtil, frivillige infrastrukturkonsulenter. I virkeligheden bliver de tvangsforflyttet og deres nye job består i at rense lejrens lokummer med en stor slamsuger. I lejren genoptager de deres kriminelle livsstil. De bliver pludselig rodet ind i mafiaattentater og mord, og må flygte tilbage til Danmark i forklædning.

Humoristisk og underholdende roman fra første til sidste side. Humoren bliver dog til tider en anelse for latrinær og plat.

Ønskes en anden samfundssatirisk roman om politik og magt, kan bogen Vorherre er en rutebil


af Flemming Jensen anbefalesØnskes en anden samfundssatirisk roman om politik og magt, kan bogen Vorherre er en rutebil af Flemming Jensen anbefales.

Lektørudtalelse

Af

Sanne Mendel

Jyllands-posten

Af

Christian Møgeltoft

d. 1. apr. 2019


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2020

Lydbog (net)

2019

Bog

2019

Lydbog (cd-mp3)

2019