Gå til indholdTilstå


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

351 sider

Udgivet

2020

Originaludgave

2019


Beskrivelse


Auburn Reed har mistet meget i sit unge liv, og hun vil ikke miste igen. Owen Gentry maler smukke malerier af andre menneskers tilståelser. Men da de forelsker sig, vendes der op og ned på alting, og alle deres egne hemmeligheder må frem i lyset


Anmeldelser (2)


11. jun. 2019

Auburn har mistet så meget i sit unge liv, og hun vil gøre alt for ikke at skulle miste igen. Owen maler smukke malerier af andre menneskers tilståelser. Men da de forelsker sig, må alle hemmeligheder frem i lyset. Romantisk New Adult for især kvinder med hang til en godt fortalt historie.

Auburn er flyttet til Texas for at kunne være i nærheden af sit dyrebare minde om sin ungdomskæreste. Hun knokler for at få det hele til at hænge sammen og føler sig helt alene i den store by. Men da hun en dag - helt tilfældigt - befinder sig uden for Owens atelier, hiver han hende indenfor. Han har desperat brug for hendes hjælp med en fernisering, hvor han sælger sine smukke billeder af helt almindelige menneskers tilståelser som fx "Nogle gange spekulerer jeg på, om det ville være nemmere at være død, end at være hans mor". Da Owen og Auburn efter denne aften forelsker sig, bliver det klart, at de begge må selv tilstå dybeste hemmeligheder for hinanden. Dette er nemlig ikke første gang, deres veje krydses.

Colleen Hoover formår, som altid, både at skrue et spændende plot sammen og at beskrive de helt store følelser. Det kan godt være, at plottet ind i mellem kan virke lige lovligt søgt, men dét betyder intet når man lader sig suge ind i den fantastiske stemning, som krydres med Owens smukke malerier. Alle tilståelser i bogen er indsendt af forfatterens egne læsere.

Jojo Moyes skriver også fortællinger med et spændende twist, fx Mig før dig


Jojo Moyes skriver også fortællinger med et spændende twist, fx Mig før dig.

Lektørudtalelse

Af

Maria Sjøblom

Litteratursiden.dk [online]

Af

Pia Bechmann

2019-08-07


Informationer og udgaver

Bog

2020

Bog

2019

Lydbog (net)

2020

Ebog

2019