Gå til indholdBøger / faglitteratur / sygehistorier

Tillykke - du har fået stress : 10 beretninger om at vende sammenbrud til gennembrud


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

166 sider: ill.

Udgivet

2016

Ophav
Genre og formsygehistorier
Målgruppe

til voksne


Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 9. nov. 2016

af

af

Signe Rugtved Andersen

d. 9. nov. 2016

Stress påvirker os alle, og vi har et fælles ansvar for at løse det. Sådan lyder hovedbudskabet i denne bog, der henvender sig til stressramte og deres familier, men også til ledere og medarbejdere med interesse for trivsel og psykisk arbejdsmiljø.

Gennem personlige beretninger fra en række danske mænd og kvinder, der har været ramt af stress, får vi indblik i 10 meget forskellige stressforløb. De to forfattere, stresskonsulenten Katrine Marie Jensen og journalisten Irene Aya Schou, har selv haft stress og deres historier er blandt bogens historier. Fælles for de medvirkende er, at de har brugt stressen til at tage deres liv op til revision og således kommet stærkere ud på den anden side. I 3 afsluttende kapitler deler psykologer og stresskonsulenten deres viden om stress. Forord ved Bente Sorgenfrey.

En meget anvendelig bog, der vil kunne opmuntre og inspirere andre i samme situation. Sproget er flydende og bogen er overskuelig og veldisponeret. Lækkert layout, med flotte fotos og blikfang i form af fremhævede citater.

I Hvordan jeg kom gennem stress - og blev klogere af detKort & godt om stress


Indre fitness


beretter 8 kendte mennesker om at gå ned med stress og komme styrket ud på den anden side. I håndbogen Kort & godt om stress kan stress-ramte og pårørende finde råd og information om stress. Savner du redskaber, der kan hjælpe dig med på sigt at undgå stress eller hjælpe dig igennem et stress-forløb, kan du finde dem i Indre fitnessI Hvordan jeg kom gennem stress - og blev klogere af det beretter 8 kendte mennesker om at gå ned med stress og komme styrket ud på den anden side. I håndbogen kan stress-ramte og pårørende finde råd og information om stress. Savner du redskaber, der kan hjælpe dig med på sigt at undgå stress eller hjælpe dig igennem et stress-forløb, kan du finde dem i Indre fitnessI Hvordan jeg kom gennem stress - og blev klogere af det beretter 8 kendte mennesker om at gå ned med stress og komme styrket ud på den anden side. I håndbogen Kort & godt om stress kan stress-ramte og pårørende finde råd og information om stress. Savner du redskaber, der kan hjælpe dig med på sigt at undgå stress eller hjælpe dig igennem et stress-forløb, kan du finde dem i .


Tandlægebladet

Årg. 121, nr. 4 (2017)

af

af

Hanne Berthelsen

Årg. 121, nr. 4 (2017)


Danske kommuner

Årg. 48, nr. 3 (2017)

af

af

Tom Ekeroth

Årg. 48, nr. 3 (2017)Informationer og udgaver

2016

Bog

Illustrator: Martin Thaulow

Griffle, 1. udgave

2017

Ebog

Illustrator: Martin Thaulow

Griffle, 1. e-bogsudgave