Gå til indholdTilgivelse


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

434 sider

Udgivet

2018

genre/form

roman,

krimiOriginaludgave

2017


Beskrivelse


Krimi. En maskeret mand overfalder en ung pige i en biograf, og hun findes senere død. Kriminalassistent Huldar må igen samarbejde med børnepsykologen Freya, da der er tråde til mobning og måske en seriemorder på spil


Anmeldelser (3)


13. dec. 2017

En maskeret mand overfalder en ung pige i en biograf, og hun findes senere død. Kriminalassistent Huldar må igen samarbejde med børnepsykologen Freya, da der er tråde til mobning og måske en seriemorder på spil. For læsere af barske krimier.

I den tredje bog om det meget umage makkerpar fra Reykjavik, er der en morder på spil, der tilsyneladende går efter mobbere. Huldars chef er ikke meget for at inddrage ham, da han også med hende har haft en kejtet affære, men da han sammen med sin makker i en rutinesag kommer på sporet af et nyt offer, skal han på banen og hjælpes af Freyja, hvor forholdet også er lidt betændt af en fælles intim fortid. Under hele jagten på morderen lurer mistanken om, at der er flere ofre.

En meget spændende krimi, der nok nogle steder er lidt lang i spyttet, men det opvejes til fulde af et glimrende sprog og et høj spændingskurve.

Det er en fordel at læse de to første bind i serien DNA


Hævn


Ukendte kyster


og Hævn, men ingen forudsætning. En anden stor islandsk krimiforfatter er Arnaldur Indridason, der senest har udgivet Ukendte kysterDet er en fordel at læse de to første bind i serien DNA og , men ingen forudsætning. En anden stor islandsk krimiforfatter er Arnaldur Indridason, der senest har udgivet Ukendte kysterDet er en fordel at læse de to første bind i serien DNA og Hævn, men ingen forudsætning. En anden stor islandsk krimiforfatter er Arnaldur Indridason, der senest har udgivet Det er en fordel at læse de to første bind i serien DNA og Hævn, men ingen forudsætning. En anden stor islandsk krimiforfatter er Arnaldur Indridason, der senest har udgivet Ukendte kyster.

Lektørudtalelse

Af

Per Månson

Jyllands-posten

Af

Lars Ole Sauerberg

d. 18. feb. 2018

Politiken

Af

Bo Tao Michaëlis

d. 13. jan. 2018


Informationer og udgaver

Bog

2018

Bog

2017

Lydbog (net)

2018

Lydbog (cd-mp3)

2018

Ebog

2018

Punktskrift

2018