Bøger / faglitteratur

Tilbage til dig : lær dig selv at kende med enneagrammet


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
285 sider
Udgivet
2017
Ophav

Beskrivelse


Indføring i enneagrammets ni personlighedstyper, med deres dødssynd, udviklingsmuligheder mm. Indeholder 20 udsagn hvorfra man kan udlede sin egen personlighed og lære mere om den. Bogen forbinder enneagrammet med den kristne spiritualitet.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 28. juni 2017

af

af

Anette Brinkløv Liebmann

d. 28. juni 2017

Kort og humoristisk indføring i enneagrammets 9 personlighedstyper. Interessant for alle, der er nysgerrige på at lære mere om sig selv.

En overordnet præsentation til enneagrammet og tankerne bag. Bogen går herefter lidt mere i dybden med de ni personlighedstyper, deres dødssynd, udviklingsmuligheder mm. Den indeholder ikke en egentlig test, men 20 udsagn hvorfra man kan udlede sin egen personlighed og dykke mere ned i den.

Velskrevet, med humor og man føler sig underholdt undervejs. Bogen giver et godt overblik over de ni personlighedstyper og er en god indgangsvinkel til emnet.

Der findes mange bøger om enneagrammet, hvor emnet er uddybet yderligere. En anden god grundbog er EnneagrambogenNi syn på verdenMotivation og ledelse. Hvis man er interesseret i det psykologiske aspekt er Ni syn på verden et godt sted at få mere viden, men hvis interessen hælder mere mod erhvervslivet kan Motivation og ledelse anbefalesDer findes mange bøger om enneagrammet, hvor emnet er uddybet yderligere. En anden god grundbog er Enneagrambogen. Hvis man er interesseret i det psykologiske aspekt er et godt sted at få mere viden, men hvis interessen hælder mere mod erhvervslivet kan Motivation og ledelse anbefalesDer findes mange bøger om enneagrammet, hvor emnet er uddybet yderligere. En anden god grundbog er Enneagrambogen. Hvis man er interesseret i det psykologiske aspekt er Ni syn på verden et godt sted at få mere viden, men hvis interessen hælder mere mod erhvervslivet kan anbefales.