Gå til indholdTil verdens ende : roman


Detaljer

Seneste udgave, bog


Beskrivelse


Franny Lynch er stålsat på at følge de sidste havterner på deres sidste træk fra Grønland til Antarktis, og hun overtaler fiskeskipperen Ennis og hans brogede besætning til den farefulde sejlads. Til læsere af dramatiske kærlighedshistorier i en postapokalyptisk verden


Anmeldelser (4)


7. okt. 2020

Franny Lynch er stålsat på at følge de sidste havterner på deres sidste træk fra Grønland til Antarktis, og hun overtaler fiskeskipperen Ennis og hans brogede besætning til den farefulde sejlads. Til læsere af dramatiske kærlighedshistorier i en postapokalyptisk verden.

Hun har levet det meste af sit liv ved havet og har et særligt forhold til fugle og bølger. Hun har altid været drevet af rastløshed og udlængsel, men efterhånden som fiskekutteren Saghani sejler sydpå begynder skibskammeraterne at forstå, at den unge ornitolog ikke har fortalt hele sandheden om sig selv eller rejsens formål. Hun er fuld at mørke hemmeligheder. Mørket i hende og sorgen over tab oprulles i tilbageblik på hendes tidligere liv i Irland og Australien, og i samtaler med besætningen. Dette er irsk-australske Charlotte McConaghys romandebut.

Rammen om denne bevægende historie om kærlighed, sorgfuld soning og naturens helende kræfter er en ikke så fjern fremtid, hvori mange arter er uddøde som følge af klimaændringer.

Den sitrende stemning i romanen minder om Anthony Doerrs Noget om Grace


Efter syndfloden


. Efter syndfloden er en dramatisk og medrivende postapokalyptisk dystopiDen sitrende stemning i romanen minder om Anthony Doerrs Noget om Grace. er en dramatisk og medrivende postapokalyptisk dystopiDen sitrende stemning i romanen minder om Anthony Doerrs Noget om Grace. Efter syndfloden er en dramatisk og medrivende postapokalyptisk dystopi.

Lektørudtalelse

Af

Grethe Lorentzen

Litteratursiden.dk [online]

Af

Nana Thejll Jakobsen

2020-12-11

Point of view international [online]

Af

Carina Wøhlk

2021-01-29

Politiken

Af

Inger Christine Løwe

d. 16. nov. 2020


Informationer og udgaver

Bog

2020

Lydbog (cd-mp3)

2020

Lydbog (net)

2020

Ebog

2020