Gå til indholdTil min far : mine billeder og rejser


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

Ca. 140 sider: ill. i farver ; 23×27 cm

Udgivet

2008

Originaludgave

2008


Beskrivelse


I en lang række fotos fra Sydhavnen, Los Angeles, Puerto Rico mm. og gennem personligt erindrede tekster og digte gives der et indtryk af Naja Koppels liv sammen med faderen komponisten og musikeren Thomas Koppel (1944-2006)


Anmeldelser (2)


5. maj. 2008

Et gulkornet foto af et opretstående klaver med Chopins nocturner slår stemningen an. Her er en sanselig, varm bog med musik og mennesker i centrum. Bogen er Naja Rosa Koppels erindringsbog om livet med sin far, musikeren og komponisten Thomas Koppel. Bladrebog for 99.4-læsere med sans for stemninger frem for fakta.

Kronologisk opbygget tager bogen læseren med på en rejse i ord og især billeder. Utallige lækre eller tankevækkende fotos af forfatteren fra barndommen i Sydhavnen til Thomas' død i 2006. Personligt erindrede tekster på luftige sider. Indimellem håndskrevne digte og en overflod af fotos. Enkelt design med fotoet i fokus. Ikke en "bag facaden-bog". Lille font, der gør den mindre læseegnet til svagtseende, men billederne vil gøre den velegnet.

Bogen placerer sig mellem fotoværk og biografi med klar hældning mod det første, men er if. sit emne enestående.

Indtagende erindringsfotobog fra Thomas Koppels datter om deres oplevelser og ture sammen. Sober, personlig og æstetisk bog i kronologisk gennemgang af deres liv sammen. Anvendelig som fabulerende bladrebog.

Lektørudtalelse

Af

Sanne Caft

Musikeren

Af

Stinne Lender

2008, nr. 7/8


Informationer og udgaver

Bog

2008