Gå til indholdBøger / faglitteratur / erindringer

Til grænsen : ungdomserindringer

Del 1 af Til grænsenDetaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

245 sider: ill.

Udgivet

2019

Ophav

Michael Falch(forfatter)
Genre og formerindringer
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Michael Falch (f. 1956) fortæller om sine ungdomsår, der både var fyldt med nye oplevelser og mennesker, men også kriser og et hjem med en alkoholiseret og utilregnelig far. Falch bor i Tønder langt fra København, men ungdomsoprøret når også provinsen i 1970'erne


Anmeldelser (5)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. sep. 2017

af

af

Allan Thomsen Volhøj

d. 13. sep. 2017

Musikeren Michael Falchs ungdomserindringer om Tønder, tæv, tøser og tomme flasker. Til interesserede i Michael Falch.

Musikeren Michael Falch har før udgivet bøger om sit liv: TrækruterHjemveje


Helligdage


, Hjemveje og Helligdage. I denne bog ser han tilbage på sine ungdomsår. År der både var fyldt med nye oplevelser og mennesker, men også kriser og et hjem med en alkoholiseret og utilregnelig far. Falch slår sine folder i Tønder langt fra København, men ungdomsoprøret når også provinsen i 1970erne med al den drama og udlængsel, der er, når man er langt fra hvor det sker. Bogen er illustreretMusikeren Michael Falch har før udgivet bøger om sit liv: Trækruter, og Helligdage. I denne bog ser han tilbage på sine ungdomsår. År der både var fyldt med nye oplevelser og mennesker, men også kriser og et hjem med en alkoholiseret og utilregnelig far. Falch slår sine folder i Tønder langt fra København, men ungdomsoprøret når også provinsen i 1970erne med al den drama og udlængsel, der er, når man er langt fra hvor det sker. Bogen er illustreretMusikeren Michael Falch har før udgivet bøger om sit liv: Trækruter, Hjemveje og . I denne bog ser han tilbage på sine ungdomsår. År der både var fyldt med nye oplevelser og mennesker, men også kriser og et hjem med en alkoholiseret og utilregnelig far. Falch slår sine folder i Tønder langt fra København, men ungdomsoprøret når også provinsen i 1970erne med al den drama og udlængsel, der er, når man er langt fra hvor det sker. Bogen er illustreret.

Flachs erindringer er fulde af glæde og mod på livet, og det på trods af fortællingerne om faren, der ikke just har været der for sønnen i opvæksten. Falch skriver godt og giver et fint indblik i hvordan det er at vokse op uden for hovedstaden og stadig have store drømme, og om hvordan man forfølger dem, trods svære odds.

Har man læst Falchs tidligere erindringersbøger vil denne også have interesse. Bogen kan også anbefales til læsere af biografier som Der er noget ved altingNattegn


og NattegnHar man læst Falchs tidligere erindringersbøger vil denne også have interesse. Bogen kan også anbefales til læsere af biografier som Der er noget ved alting og .


Berlingske tidende

d. 23. okt. 2017

af

af

Mads Hendrich

d. 23. okt. 2017


Kristeligt dagblad

d. 20. okt. 2017

af

af

Claus Grymer

d. 20. okt. 2017


Politiken

d. 22. nov. 2017

af

af

Bettina Heltberg

d. 22. nov. 2017


Weekendavisen

d. 24. nov. 2017

af

af

René Gummer

d. 24. nov. 2017Informationer og udgaver

2019

Bog

Michael Falch

Gyldendal, 2. udgave

2017

Bog

Michael Falch

Gyldendal, 1. udgave

2017

Ebog

Michael Falch

Gyldendal, 1. e-bogsudgave

2018

Lydbog (net)

Michael Falch

Gyldendal

2018

Lydbog (net)

indlæser: Michael Falch

Nota

2018

Lydbog (cd-mp3)

mp3

Gyldendal,Biblioteksmedier