Gå til indholdTil døden os skiller


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

272 sider

Udgivet

2017

genre/form

roman,

young adultOriginaludgave

2017


Beskrivelse


Unge Nick har nogenlunde styr på livet. Arbejde på værkstedet, byture med vennerne, ikke for meget hash og løs aftale med Emma om sex. Men så møder han Isabelle og alt bliver anderledes


Anmeldelser (1)


12. jun. 2017

Nick har nogenlunde styr på livet. Arbejde på værkstedet, byture med vennerne, ikke for meget hash og løs aftale med Emma om sex. Men så møder han Isabelle og alt bliver anderledes. En young adult roman om grænseløs ung kærlighed, drømme og det der lurer under overfladen. Kan læses af ikke-sarte-sjæle fra 15 år.

To forskellige kulturer møder hinanden, da unge Nick møder smukke, rige og intelligente Isabelle. Nick arbejder på et autoværksted, går ud med gutterne og besøger en sjælden gang imellem sin forsumpede mor i betonblokken. Faderen forsvandt da Nick var lille og ifølge moderen er det tilsyneladende Nicks skyld, at faderen skred, for han græd alt for meget som lille. Nick lever med skyldfølelsen hængende over sig og drømmer om at få helt styr på livet. Forfatter Kit A. Rasmussen har tidligere skrevet den letlæste gyser for 12-14-årige Varsleren


Kejserens hemmelighed


, 2015, og serien om "William og Athena" for 11-14-årige, hvor 1. bind er Kejserens hemmelighedTo forskellige kulturer møder hinanden, da unge Nick møder smukke, rige og intelligente Isabelle. Nick arbejder på et autoværksted, går ud med gutterne og besøger en sjælden gang imellem sin forsumpede mor i betonblokken. Faderen forsvandt da Nick var lille og ifølge moderen er det tilsyneladende Nicks skyld, at faderen skred, for han græd alt for meget som lille. Nick lever med skyldfølelsen hængende over sig og drømmer om at få helt styr på livet. Forfatter Kit A. Rasmussen har tidligere skrevet den letlæste gyser for 12-14-årige Varsleren, 2015, og serien om "William og Athena" for 11-14-årige, hvor 1. bind er To forskellige kulturer møder hinanden, da unge Nick møder smukke, rige og intelligente Isabelle. Nick arbejder på et autoværksted, går ud med gutterne og besøger en sjælden gang imellem sin forsumpede mor i betonblokken. Faderen forsvandt da Nick var lille og ifølge moderen er det tilsyneladende Nicks skyld, at faderen skred, for han græd alt for meget som lille. Nick lever med skyldfølelsen hængende over sig og drømmer om at få helt styr på livet. Forfatter Kit A. Rasmussen har tidligere skrevet den letlæste gyser for 12-14-årige Varsleren, 2015, og serien om "William og Athena" for 11-14-årige, hvor 1. bind er Kejserens hemmelighed.

Psykologisk roman med flot indbyggede overraskelser, der gør at læseren holdes fanget til sidste side. Kan læses fra 15-16 år, hvis man er til hårdtslående YA-romaner, og selvfølgelig af de unge voksne og de unges voksne.

"Til døden os skiller" skaber mindelser om både Pragtfuldt, pragtfuldt!


Martin & Victoria


med den socialrealistiske ramme og Martin & Victoria med klasseforskellene i et ungt pars kærlighedsliv, her i en velskrevet blanding med en nutidig og psykologisk vinkel"Til døden os skiller" skaber mindelser om både Pragtfuldt, pragtfuldt! med den socialrealistiske ramme og med klasseforskellene i et ungt pars kærlighedsliv, her i en velskrevet blanding med en nutidig og psykologisk vinkel"Til døden os skiller" skaber mindelser om både Pragtfuldt, pragtfuldt! med den socialrealistiske ramme og Martin & Victoria med klasseforskellene i et ungt pars kærlighedsliv, her i en velskrevet blanding med en nutidig og psykologisk vinkel.

Lektørudtalelse

Af

Susanne Dahl Jensen


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2020

Lydbog (net)

2018

Punktskrift

2018

Bog

2017

Ebog

2017