Gå til indholdTiggeren : krimi


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

373 sider

Udgivet

2018

genre/form

roman,

krimi,

romanerOriginaludgave

2016


Beskrivelse


Krimi. En række mord på rumænske tiggere finder sted i Stockholm om natten, og efterforskerne bliver ramt af mystiske hændelser. Nogen står bag - og nogen trækker i trådende i efterforskningen


Anmeldelser (2)


17. okt. 2016

En række rumænske tiggere omkommer på mystisk vis i Stockholm, og det går forbløffende dårligt med at få efterforsket morderne. Sofie Sarenbrant kommer her med krimi nr. 5 i den meget læste serie om politikvinden Emma Sköld, og læsere af de første står allerede i kø til denne.

Ikke bare dør der en række tiggere i den svenske hovedstad, også en række centrale efterforskere i sagen dør i mærkelige ulykker. Emma Sköld er død, og hendes begravelse er samlingspunkt for en masse af sagens implicerede. Men hvad er det for en mystisk plan Emmas far, Evert har? Og hvem er den person, der trækker i trådende i baggrunden? Plottet ligger lige i forlængelse af forgængeren, Babysitteren


Ikke bare dør der en række tiggere i den svenske hovedstad, også en række centrale efterforskere i sagen dør i mærkelige ulykker. Emma Sköld er død, og hendes begravelse er samlingspunkt for en masse af sagens implicerede. Men hvad er det for en mystisk plan Emmas far, Evert har? Og hvem er den person, der trækker i trådende i baggrunden? Plottet ligger lige i forlængelse af forgængeren, Babysitteren.

En krimi helt i tråd med de forgående i serien. Her er forfatteren dog lidt mere alvorlig end vi ellers har kendt hende, og behandler på sin egen måde flygtninge/indvandrerproblematikken, som jo også fylder meget i Sverige i disse år.

Sofie Sarenbrant er en del af den nordiske krimi-bølge, og læses sammen med Sara Blædel og Mari Jungstedt.

Lektørudtalelse

Af

Camilla Sejerøe

Litteratursiden.dk [online]

Af

Rikke Bødker

2016-12-19


Informationer og udgaver

Bog

2018

Bog

2016

Lydbog (net)

2017

Punktskrift

2017

Lydbog (cd-mp3)

2016

Ebog

2016