Gå til indholdTi lektioner i lyst : roman


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

130 sider

Udgivet

2012

genre/form

romanOriginaludgave

2012


Beskrivelse


Den 38-årige advokat, Benedicta, der er gift, men uden større seksuel erfaring, møder en eksotisk kunsthandler, der fører hende ind i et univers af drifter og erotik


Anmeldelser (3)


13. sep. 2012

At denne roman bevidst er lagt i slipstrømmen efter Fifty shades of Grey, er ikke noget forlaget lægger skjul på, og der er derfor heller ingen tvivl om, at målgruppen er (en del af) de samme 31 millioner kvinder, der allerede har slugt det engelske forbillede.

Pseudonymet Benedicta Söderberg er ifølge forlagets oplysninger debutant, og hendes første roman er angiveligt baseret på egne oplevelser. Hovedpersonen er en 38-årig advokat, som lever i et lidt træt ægteskab med Mark, som hun mødte under sit studium, og som stadig er den eneste hun har haft et sexuelt forhold til. Et tilfældigt møde med en eksotisk kunsthandler udvikler sig til et erotisk udviklingsforhold, hvor den strengt opdragede Benedicta frigøres og opdager nye sider af sin sexualitet. Sproget er letløbende og også i de seksuelle passager direkte uden helt at slippe fraserne, og den er handlingsmæssigt velfungerende uden, at den hæver sig over anden brugslitteratur. Bogen forelå som e-bog inden den kom på papir.

Bogen er en af tre samtidigt udgivne erotiske bøger rettet mod et kvindeligt publikum. Sammenlignet med genrens mest berømte forfatter, E.L. James, er Söderberg mere kontant og velskrivende, uden at hun af den grund ringer rent litterært.

En yngre kvindelig advokat møder en eksotisk og erotisk dragende mand, der gennem et kontant lærer elev forhold får hende til at erkende helt nye sider af sin seksualitet. Handlingsmæssigt velfungerende.

Lektørudtalelse

Af

Jørgen Bartholdy

Politiken

Af

Lilian Munk Rösing

d. 9. okt. 2012

Information

Af

Anders Haahr Rasmussen

d. 5. okt. 2012


Informationer og udgaver

Lydbog (cd-mp3)

2013

Lydbog (cd-mp3)

2012

Lydbog (net)

2013

Lydbog (net)

2012

Lydbog (net)

2012

Lydbog (net)

2012

Bog

2012

Ebog

2012

Ebog

2012

Lydbog (cd)

2012