Gå til indholdBøger / faglitteratur / billedværk

This is my life : til minde om hele Danmarks spillemand


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

201 sider: ill. (nogle i farver)

Udgivet

2018

Ophav

Bo Østlund(forfatter, redaktør)

Henriette Wittrup(forfatter, redaktør)
Genre og formbilledværk, biografier, erindringer, billedværker, fotografier
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Fotografisk billedværk om musikeren Kim Larsens (1945-2018) liv fortalt via billeder og tekst. Med tidslinje for karrieren, diskografi samt fortegnelse over film og teaterprojekter


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 31. okt. 2018

af

af

Michael V Jensen

d. 31. okt. 2018

Bo Østlunds bog fortæller historien om Kim Larsen i billeder. For interesserede i dansk musik- og kulturhistorie og i særdeleshed for fans og interesserede i Kim Larsen.

Bogen, der er opdelt i 7 hovedafsnit med hver en kort introduktion, indeholder ikke færre end 250 fotografier, der alle repræsenterer en periode i Kim Larsens imponerende karriere. Fra starten med Gasolin' i de tidlige dage på Christianshavn til sangerens pludselige død i efteråret 2018. De nyeste billeder er således fra Larsens sidste turne i sommeren 2018. Bogen er forsynet med billedtekster der fortæller om tid, sted og hvem der ellers er at finde på billederne. Endvidere er bogen forsynet med et forord, 24 forskellige citater fra Larsens sangkatalog, en tidslinje for karrieren, diskografi samt fortegnelse over film og teaterprojekter. Slutteligt også en oversigt over Kim Larsens familiære forhold. Sidst i bogen er oplyst billedernes ophav.

Der er tale om et virkelig fint og gennemarbejdet billedværk med masser af facts og fine fotografier. Bogen er overskuelig og interessant at bladre i, da den med sine flotte fotografier ikke kun fortæller om Larsens karriere, men dermed også et lille stykke dansk kulturhistorie.

Der findes flere bøger om Kim Larsen. Blandt andet Jakob D. Lund og Peter Rewers SolistenLarsen


Gas


og Peder Bundgaards Larsen. Af billedværker findes Torben Billes Gas med billeder af Jan PerssonDer findes flere bøger om Kim . Blandt andet Jakob D. Lund og Peter Rewers Solisten og Peder Bundgaards . Af billedværker findes Torben Billes Gas med billeder af Jan PerssonDer findes flere bøger om Kim Larsen. Blandt andet Jakob D. Lund og Peter Rewers Solisten og Peder Bundgaards Larsen. Af billedværker findes Torben Billes med billeder af Jan Persson.Informationer og udgaver

2018

Bog

Bo Østlund

Heatherhill, 1. udgave

2019

Ebog

Bo Østlund

Heatherhill, 1. ebogs-udgave