Gå til indholdBøger / faglitteratur / rejsebeskrivelser

The longrider : hvor der er en vilje


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

523 sider: ill. i farver

Udgivet

2022

Ophav
Genre og formrejsebeskrivelser
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Lars Nielsen fortæller om sit liv med cykler. Bogen fortæller om flere lange cykelture, for eksempel fra Alaska til Florida eller USA rundt på 80 dage. For læsere af anderledes rejsebeskrivelser


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 15. jul. 2022

af

af

Camilla Bøcher Roesen

d. 15. jul. 2022

Lars Nielsen fortæller om sit liv med cykler. Bogen fortæller om flere lange cykelture, for eksempel fra Alaska til Florida eller USA rundt på 80 dage. For læsere af anderledes rejsebeskrivelser.

For Lars Nielsen er muligheden for at cykle på langtur det vigtigste. Det fortæller han om i bogen, hvor han beskriver flere af sine langture på cykel fra slut 1980'erne og frem til 2000-tallet. Flere ture i USA, Australien rundt og en cykeltur hele vejen til Nordkap. Og om tiden mellem de lange ture, hvor næste tur planlægges. Han fortæller både om op- og nedturene på de lange cykelture og om alle de skønne hjælpsomme mennesker han mødte undervejs. Lars Nielsen har udgivet flere bøger om sine cykelture, hvoraf Cykler med bjørneer den seneste inden "Longrider".

Fine og interessante rejsebeskrivelse, hvor turene beskrives med alt hvad de har indebåret af møder med sjove og interessante mennesker, ekstrem varme, ekstrem regn, ulykker og alt imellem. Billederne i bogen er meget små.

Hvis man gerne vil læse om rejsebeskrivelser på cykel er der fx Farvel Tibetog ellers kan tankerne også ledes hen på Hjalte Tin og Nina Rasmussen, og deres rejsebeskrivelser.Informationer og udgaver

2022

Bog

Lars Nielsen (f. 1955)

mellemgaard

2022

Ebog

Lars Nielsen (f. 1955)

mellemgaard