Bøger / faglitteratur til børn / tests

Test dig selv : alt om drenge, veninder, kærester, selvtillid & sjov


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
139 sider
Udgivet
2015
Ophav
Genre og form
tests, quizzer
Målgruppe

For 12-16-årige


Beskrivelse


En række tests og quizzer om alt fra drenge til træning, venskab og realitystjerner.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 23. juni 2015

af

af

Heidi Drasbek Martinussen

d. 23. juni 2015

En rigtig tøsebog fyldt med tests om alt fra drenge til træning, venskab og realitystjerner. For 12-16-årige.

En hel bog fyldt med tests om alt mellem himmel og jord, i samme stil som man kender dem fra diverse blade og magasiner. I alt er der 26 forskellige tests. Efter hver test er resultatet sat op på hovedet, så man med det samme kan se fx hvilken slags veninde man er eller om man er afhængig af sin mobil. Der er også 10 forskellige quizzer om alt fra Kardashians til Disney. Forfatteren Katrine Memborg er tidligere chefredaktør på "Vi unge" og har udgivet flere bøger til piger, bl.a. fanbogen ChristopherEn inspirationsbog til dig med modeldrømme og modelbogen En inspirationsbog til dig med modeldrømmeEn hel bog fyldt med tests om alt mellem himmel og jord, i samme stil som man kender dem fra diverse blade og magasiner. I alt er der 26 forskellige tests. Efter hver test er resultatet sat op på hovedet, så man med det samme kan se fx hvilken slags veninde man er eller om man er afhængig af sin mobil. Der er også 10 forskellige quizzer om alt fra Kardashians til Disney. Forfatteren Katrine Memborg er tidligere chefredaktør på "Vi unge" og har udgivet flere bøger til piger, bl.a. fanbogen Christopher og modelbogen .

Tests er ultra populære i diverse magasiner. Bogen fungerer rigtig godt og vil være et hit til den næste tøseaften. Der er ingen billeder i bogen.

Der er ikke udgivet noget lignende i bogform. Det tætteste man kommer på, er Fyre & flammer - test dig selv!, men her bliver man testet med udgangspunkt i "Fyre & Flammer" bøgerne. Enkeltstående tests kan findes i fx "Vi unge".