Gå til indholdTerror Danmark


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

221 sider

Udgivet

2013

genre/form

roman,

spændingOriginaludgave

2013


Beskrivelse


En bombe sprænges på Nørreport Station med mange dræbte til følge. Journalisten Jonas Hald genkender en af bombemændene, og det bringer ham og hans nære kolleger meget tæt på terrororganisationen Allahs Hellige Krigere


Anmeldelser (1)


7. okt. 2014

En bombe sprænges på Nørreport Station med mange dræbte til følge. Jonas Hald genkender en af bombemændene, og det bringer ham meget tæt på terrororganisationen Allahs Hellige Krigere. For thrillerlæsere.

En islamisk terrorcelle slår til i København. Journalisterne Jonas Hald og Maiken Bundgaard og deres fotografkollega Brian Bentzen kommer tæt på bagmændene og bringer derfor også sig selv i fare. Jonas og Brian tager til Mellemøsten for at undersøge træningslejre for terrorister, og forsøger at afsløre bagmændene inden alle planlagte aktioner finder sted. Forfatteren er tandlæge, årgang 1956, og har tidligere udgivet Tempelriddernes forsvundne relikvie


En islamisk terrorcelle slår til i København. Journalisterne Jonas Hald og Maiken Bundgaard og deres fotografkollega Brian Bentzen kommer tæt på bagmændene og bringer derfor også sig selv i fare. Jonas og Brian tager til Mellemøsten for at undersøge træningslejre for terrorister, og forsøger at afsløre bagmændene inden alle planlagte aktioner finder sted. Forfatteren er tandlæge, årgang 1956, og har tidligere udgivet Tempelriddernes forsvundne relikvie.

Fagligt er bogen velfunderet og bygger på forfatterens store interesse for religionshistorie. Sproget er sine steder lidt bedaget: Jeg kender ingen yngre mennesker, der siger saftsuseme, men det gøres der rigtig meget i denne roman. Handlingen er spændende nok, men personerne er lidt klicheagtige med den kloge Jonas, der nedlægger alle kvinder, og den naive Brian.

Nærmeste pårørende


er en af flere romaner, der har terroraspektet med. I forhold til den henvender bogen sig nok mere til et mandligt publikumNærmeste pårørende er en af flere romaner, der har terroraspektet med. I forhold til den henvender bogen sig nok mere til et mandligt publikum.

Lektørudtalelse

Af

Per Månson


Informationer og udgaver

Ebog

2020

Bog

2013