Gå til indholdTegnet


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

447 sider

Udgivet

2010

genre/form

roman,

spændingOriginaludgave

2009


Anmeldelser (3)


26. nov. 2009

Spændingshungrende læsere af Khourys øvrige bøger samt bøger af fx Dan Brown og Paul Sussman får her en mulighed mere for adspredelse og underholdning.

Khoury slog sine evner som spændingsbogsforfatter fast med Den sidste tempelridder og Slangens ring, og her fortsætter han sporet med en roman om religiøs fanatisme, klimaforandringer og mediernes magt - tilført en hel del højteknologi og rigtig meget action og fortalt elementært spændende uden for alvor at overraske. Da et hold journalister oplever et mystisk tegn over en smeltende gletscher på Antarktis, er det første skridt i en international bølge af tegn på klimatruede lokaliteter, og da det følges op af tegnet i forbindelse med en Messias-lignende munk, begynder en fanatisk religiøs vækkelse. Samtidig med mediernes dækning af udviklingen følges andre personer rundt om i verden, for baggrunden viser sig at være mere jordnær og udspekuleret end et himmelsk tegn. Magtfulde organisationer i USA har udviklet en teknologi med uanede muligheder for manipulation, og her tager actionheltene over i en dramatisk kamp mod uret og mod overmagten.

Minder meget om Dan Browns og andres bøger om religiøse og magtsøgende konspirationer, og denne er hverken bedre eller værre end disse mht. sprog eller effektjageri i plottet og vil også være oplagt på film.

Spændende bog om religiøs fanatisme, mediernes manipulerende muligheder, klimaforandringer samt magtsøgende konspirationer tilført en hel del højteknologi og rigtig meget action.

Lektørudtalelse

Af

Per Drustrup Larsen

Politiken

Af

Helle Hellmann

d. 7. nov. 2009

Politiken

Af

Henrik Palle

d. 30. jan. 2010


Informationer og udgaver

Ebog

2022

Bog

2010

Bog

2010

Bog

2009

Lydbog (net)

2010

Lydbog (net)

2009

Lydbog (cd-mp3)

2009