Gå til indholdBøger / faglitteratur til børn / vejledninger

Tegn selv dinosaurer & andre forhistoriske dyr


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

27 sider: ill. (nogle i farver) ; 29 cm

Udgivet

2017

Ophav

Jennifer Bell(forfatter, illustrator)

Henrik Ægidius(oversætter)
Genre og formvejledninger
Målgruppe

til børn


Beskrivelse


Lær at tegne seje og naturtro dinosaurer og andre fortidsdyr ved hjælp af simple former og gode tips og tricks


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 19. jul. 2017

af

af

Pia Gunilla Park

d. 19. jul. 2017

Lær at tegne seje og naturtro dinosaurer og andre fortidsdyr ved hjælp af simple former og gode tips og tricks. Ved hjælp af denne bog kommer du hurtigt i gang med at udvikle dine tegneevner. Fra 9-10 års alderen og opefter.

Jennifer Bells "Tegn selv dinosaurer & andre fortidsdyr" er fra Forlaget Flachs som også har udgivet "Tegn selv dine kæledyr" i samme serie. Bogen starter med en introduktion til, hvordan man ved brug af former som firkanter, cirkler, ovaler, trekanter og trapezer kan lære at tegne dinosaurer og andre fortidsdyr. Bogen tager udgangspunkt i 6 dinosaurer og 2 fortidsdyr. Hvert dyr har et dobbelt opslag med trin for trin guides, som er tydeligt markeret med farvede tekstbokse. Bogen afrundes med ideer til baggrunde, og yderligere detaljer som tænder, øjne, hud og hår samt fødder og klør.

En flot og indbydende bog, der har sit fokus på at hjælpe tegneren til at få styr på grundformerne fremfor selve finishdelen. Bogen udmærker sig ved at man kan prøve kræfter med at tegne dyrene i mere livagtige situationer som fx i slåskampe og med byttedyr.

Samme opbygning med former ser vi i Erik Shraders Lær at tegne dinosaurerJeg kan tegne dinosaurer


fra 2004, her er dog flere dyr at prøve kræfter med. Forlaget Flachs har tidligere udgivet Jeg kan tegne dinosaurer fra 2006, som også kan bruges som bladrebog fra 5-års-alderenSamme opbygning med former ser vi i Erik Shraders Lær at tegne dinosaurer fra 2004, her er dog flere dyr at prøve kræfter med. Forlaget Flachs har tidligere udgivet fra 2006, som også kan bruges som bladrebog fra 5-års-alderen.Informationer og udgaver

2017

Bog

Jennifer Bell

Flachs