Gå til indholdTegn i sandet og andre strandnoveller


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

156 sider

Udgivet

2008

genre/form

novellerOriginaludgave

2008


Beskrivelse


Noveller om at have sommerferie og tage en tur til stranden og måske mødes med den som man er forelsket i


Anmeldelser (2)


20. maj. 2008

Sommernoveller for unge teenagepiger, der gerne læser om sorger og glæder i forholdene til kærester, veninder og forældre.

En række yngre kvinder primært kendt fra medierne, som fx Frederikke Aagaard og Ida Munk fra Drømmeværelset på TV2, journalisten Gitte Løkkegaard, stand-up komikerne Sanne Søndergaard og Vicki Berlin og rapperen Karen Mukupa har hver især skrevet en letlæst, underholdende og solfyldt novelle, som alle har sommerferie og en tur til stranden i centrum. Omtalen på bagsiden er dækkende og fortæller bl.a., at bogen "er god at gemme sig bag, hvis ham den lækre i surfershortsene skulle opdage, at du sidder og tjekker ham ud". Forsiden viser et fotografi af en mennesketom strand med mange tegnede lyserøde kæmpeblomster i forgrunden.

Fans af serierne Fyre & flammer og Hejsa Majsa vil nikke genkendende til de enkle men for 12-15-årige piger livsvigtige dilemmaer novellernes hovedpersoner sættes i.

Antologiens eneste mandlige hovedperson er Bjørn, som synes, han har det sejeste sommerferiejob i en iskiosk med udsigt til endelæse rækker af byens bedste babes i badetøj. Resten af de letlæste historier fortæller primært om unge pigers tidligste erfaringer med svigt, forelskelse og kærligheden, som endnu handler mest om at kysse og holde i hånd. Kan læses af piger fra 12-15 år.

Lektørudtalelse

Af

Conni Boll Christensen

Politiken

Af

Steffen Larsen

d. 7. jun. 2008


Informationer og udgaver

Bog

2008