Gå til indholdTegn fra oven : universets hemmelige sprog


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

340 sider

Udgivet

2020

Originaludgave

2020


Anmeldelser (1)


26. jun. 2020

Bog af clairvoyant, der via mange små historier vil vise læseren, at han/hun selv kan modtage tegn fra universet og/eller afdøde. For voksne med spirituel interesse.

Bog i fire dele om at modtage tegn fra den åndelige verden. Efter et forord, hvor forfatteren præsenterer sig selv og sine evner som medium følger første del som består af flere små historier om afdøde, der sender signaler til deres efterladte. Anden del handler om selv at lære at se tegn fra oven. Tredje del beskriver mennesker, der har valgt at følge tegn fra universet til at skabe skæbneændrende livsbeslutninger og fjerde del sætter fokus på, hvordan man som menneske kan blive ved med at bevare kontakten til "den anden side" fx via kunst, musik, taknemmelighed m.m. Forfatteren spreder et budskab om, at vi alle er forbundet både her og i døden, og at alle er i stand til at opleve tegn fra oven. Bogen indeholder citater, sangtekster, symboler/tegninger.

Bogen er meget ligetil og beskriver usædvanlige hændelser på en sober måde. Som læser gribes man af, hvor mange mennesker der, særligt i forbindelse med dødsfald, har haft stærke oplevelse med tegn fra oven. Øvelserne til, hvordan man selv kan modtage tegn er praktisk anvendelige.

Bogen beskæftiger sig en del med synkronicitet, hvilket er omdrejningspunkt i denne udgivelse: Karma, synkronicitet og mod


Lyset mellem os


Lyset mellem osBogen beskæftiger sig en del med synkronicitet, hvilket er omdrejningspunkt i denne udgivelse: Karma, synkronicitet og mod Bogen beskæftiger sig en del med synkronicitet, hvilket er omdrejningspunkt i denne udgivelse: Karma, synkronicitet og mod Lyset mellem os.

Lektørudtalelse

Af

Inger Nygaard Kaad


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2021

Lydbog (net)

2020

Bog

2020

Bog

2020

Ebog

2020