Gå til indholdBøger / faglitteratur / opskrifter

Tarme i topform : spis dig til sundhed, energi og velvære : kostplan baseret på den nyeste forskning, 60 lækre madopskrifter, 4 kvinders forvandling - på kun 14 dage


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

255 sider: ill. i farver

Udgivet

2016

Genre og formopskrifter, kogebøger
Målgruppe

til voksne


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 23. aug. 2016

af

af

Dorte Tissot Hansen

d. 23. aug. 2016

Denne bog fungerer som en guide til, hvordan læseren gennem kosten kan styrke tarmens gode bakterier og dermed øge det generelle sundhedsniveau. For alle, der gerne vil leve sundere og interesserer sig for tarmens indflydelse på helbredet.

Bogens første del er skrevet af journalist og klinisk diætist Irene Brøndum. Med hendes livshistorie som rød tråd præsenteres læseren for de forskellige situationer, der påvirker bakteriesammensætningen i tarmen: Gener, fødsel, opvækst, kost, allergier, sygdomme. Professor Oluf Borbye Pedersen bidrager med et kapitel om den nyeste viden og forskning på området, samt eksempler på fire kvinders oplevelse af kostændringerne. Kostvejleder Majbritt Louring Engell står bag bogens sidste del indeholdende 60 opskrifter med et grønt islæt, der fremmer de gode bakteriers arbejdsvilkår i tarmen. Opskrifterne er opdelt i forskellige underkategorier. Bagerst i bogen findes madplaner for fire uger samt register.

Velskrevet bog om tarmen, der kombinerer videnskabelig formidling med personlige fortællinger, cases, kost og madplaner på en spændende og lettilgængelig måde.

Der findes en del nye titler om emnet. Fx bestselleren Tarme med charmeSunde tarme


Elsk din tarm


, der har vægt på den videnskabelige formidling, mens bøger som Sunde tarme og Elsk din tarm også bruger mere plads på opskrifter og kostsammensætningDer findes en del nye titler om emnet. Fx bestselleren Tarme med charme, der har vægt på den videnskabelige formidling, mens bøger som og Elsk din tarm også bruger mere plads på opskrifter og kostsammensætningDer findes en del nye titler om emnet. Fx bestselleren Tarme med charme, der har vægt på den videnskabelige formidling, mens bøger som Sunde tarme og også bruger mere plads på opskrifter og kostsammensætning.Informationer og udgaver

2016

Bog

Irene Brøndum

Gyldendals Bogklubber, 1. bogklubudgave

2016

Bog

Illustrator: Mikkel Adsbøl

Politiken,I form, 1. udgave

2016

Ebog

Irene Brøndum

Politiken,I form, 1. E-bogs-udgave