Gå til indholdTag mig


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

337 sider

Udgivet

2015

genre/form

romanOriginaludgave

2014


Anmeldelser (1)


28. maj. 2014

Bogen henvender sig til et voksent/ det voksende publikum, der nyder letlæste erotiske romantrilogier. Bogen er en del af en serie og bør ikke læses selvstændigt.

Bogen starter hvor den første slap. Nikki har fået en million dollars for at stå model til et nøgenportræt for rigmanden Damien Stark, men da kontrakten udløber, har hun stadig brændende lyst til at være i hans vold. De bliver nu kærester, men hun har svært ved at håndtere mediepresset ved at være en berømtheds kæreste. Hun begynder igen at skære i sig selv. Damien er en meget rig, magtfuld og hemmelighedsfuld mand - undervejs i denne bog dukker der også nogle uhyrligheder fra hans barndom op. Bogen slutter med en cliffhanger, hvor de går fra hinanden, men man aner at de elsker hinanden så højt, at intrigen ikke kan skille dem ad for altid.

Romanen er skrevet efter samme grundskelet som mange andre bøger i genren "rig, dominerende mand med voldsom sex-appetit møder pige". Minder til forveksling om Tara Sue Me Oplæring, Maya Banks' Gnist og E.L. James' Fifty Shades.

Anden del af erotisk romantrilogi om Nikki Fairchilds forhold til milliardæren Damien Stark. Gavmilde passager med sexbeskrivelser. Letlæst pageturner. Del af serie og derfor uegnet som selvstændig læsning.

Lektørudtalelse

Af

Tina Schmidt


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2016

Lydbog (cd-mp3)

2016

Bog

2015

Bog

2014

Ebog

2014