Gå til indholdBøger / faglitteratur / vejledninger

Tag magten over din karriere : 10 trin til et succesfuldt arbejdsliv


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

181 sider

Udgivet

2010

Ophav
Genre og formvejledninger
Målgruppe

til voksne


Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 23. dec. 2009

af

af

Ellen Lind Jensen

d. 23. dec. 2009

Bogen henvender sig til alle, men måske især kvinder, der trænger til at give deres professionelle karriere et brush up. For dem som har lyst til at skifte job, branche eller bare gerne vil udvikle sig, måske have mindre travlt og mere tid til noget andet. Uanset hvad, får man her coaching i, hvordan man selv tager fat i tøjlerne og styrer derhen, hvor man ønsker sig at være.

Forfatteren har gjort det selv - i en alder af 34 skabt sig en karriere, hvor hun selv finder en rimelig balance mellem arbejde og privatliv (jeg ville selv blive både forpustet og stresset, hvis jeg skulle nå det, hun skal, men der er jo forskel på folk). I 10 kapitler guider og inspirerer hun til, hvordan man får det som man vil have det arbejdsmæssigt. Hun rusker godt og grundigt op og gør os opmærksom på, at der ingen undskyldning findes for ikke at gøre noget for at finde den rette plads. Emnerne er autenticitet, strategi, bagland branding, målfokus mv. Klart og godt skruet sammen i en grafisk opsætning, der minder om de fleste coachingbøger i tidens trend.

Dominerende indenfor området karriereplanlægning har hidtil været Peter Horn med flere titler blandt andet Karriereledelse, 2007. Så det er forfriskende med en ny, energisk forfatter på banen.

Et frisk pust til karrieren af en ung kvinde med dansk/marokkansk baggrund, der selv har opnået en strålende karriere ved egen indsats. Bogen virker både appellerende og troværdig.


Arbejdsmiljø

Årg. 26 nr. 5 (2010)

af

af

Niels Erik Karkov

Årg. 26 nr. 5 (2010)Informationer og udgaver

2010

Bog

Soulaima Gourani

Politiken, 1. udgave

2011

E-bog

Soulaima Gourani

Politikens Forlag, 1. e-udgave