Gå til indholdTænk som en munk : find fred og mening hver dag


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

356 sider

Udgivet

2021

genre/form

øvelserOriginaludgave

2020


Anmeldelser (1)


14. sep. 2020

Munkesindet løfter os ud af forvirring og distraktion og hjælper os med at finde klarhed, mening og retning, siger tidligere munk, Jay Shetty, som fortæller spirituelt interesserede om sit liv og om hvordan man opnår munkesindet.

Bogen er inddelt i tre dele, der handler om at give slip på egne og andres negative påvirkninger og forstyrrelser, der afleder os fra et fuldt liv, genopbygge vores liv med formålsbestemthed og vores dybeste intentioner uden egoets forstyrrelse, og at tjene andre og føle taknemmelighed og tillid. Shetty giver også råd om at opbygge venskaber og formålsbestemte kærlighedsforhold, og opfordrer undervejs læseren til at fordybe sig i meditation og mentaltræning med overvejelser over eget liv og værdier. Jay Shetty bygger sine råd på såvel hinduistisk som buddhistisk visdom.

En letlæst, men omfattende guide for de, der vil træne sig i at leve et mere autentisk liv i overensstemmelse med egne dybe værdier og i empati og tillid til andre. Den er især velegnet til læsere, der holder af budskaber, der underbygges af mange eksempler fra hverdagslivet og forfatterens egne erfaringer.

Nhât Hanh (Thich), en fremtrædende buddhistisk munk i vesten, er en ypperlig fortaler for at fremelske munkesindet i indre og ydre handling fx i bøgerne Kunsten at kommunikere


Fred er vejen


og Fred er vejenNhât Hanh (Thich), en fremtrædende buddhistisk munk i vesten, er en ypperlig fortaler for at fremelske munkesindet i indre og ydre handling fx i bøgerne Kunsten at kommunikere og Nhât Hanh (Thich), en fremtrædende buddhistisk munk i vesten, er en ypperlig fortaler for at fremelske munkesindet i indre og ydre handling fx i bøgerne Kunsten at kommunikere og Fred er vejen.

Lektørudtalelse

Af

Grethe Lorentzen


Informationer og udgaver

Bog

2021

Bog

2020

Lydbog (cd-mp3)

2021

Lydbog (net)

2020

Ebog

2020