Gå til indholdTab dig hvor du vil


Detaljer

Seneste udgave, bog


Anmeldelser (1)


12. maj. 2015

En flot slankebog til alle de kvinder, der kæmper med problemområder på kroppen. Der er kost- og træningsplaner skræddersyet til de fire forskellige kropstyper og målet er at opnå drømmekroppen på 10 uger.

Anne Bech er kendt i fitnessbranchen og med denne bog henvender hun sig til de kvinder, der kæmper med de sidste kilo placeret på lår, mave, numse eller arme. Pointen i bogen er at man skal målrette sin kost, træning og livsstil mod problemområdet for derigennem at slippe af med det. Kost- og træningsplanerne er lavet specifikt til hver enkelt kropstype. Øvelserne kan laves både i hjemmet og i fitnesscentret.

Det er en indbydende og inspirerende bog, fyldt med gode tips til hver enkelt kropstype, brugbar viden samt flotte fotos af både opskrifter og øvelser.

Anne Bech har blandt andet skrevet Bikini bootcamp


Fit på 100 dage


og Fit på 100 dage, hvor målgruppen også er kvinder, der ønsker at tabe sig. "Tab dig hvor du vil" kan derfor ses som en slags fortsættelse, til dem der lige mangler de sidste svære kiloAnne Bech har blandt andet skrevet Bikini bootcamp og , hvor målgruppen også er kvinder, der ønsker at tabe sig. "Tab dig hvor du vil" kan derfor ses som en slags fortsættelse, til dem der lige mangler de sidste svære kiloAnne Bech har blandt andet skrevet Bikini bootcamp og Fit på 100 dage, hvor målgruppen også er kvinder, der ønsker at tabe sig. "Tab dig hvor du vil" kan derfor ses som en slags fortsættelse, til dem der lige mangler de sidste svære kilo.

Lektørudtalelse

Af

Katja Larsen


Informationer og udgaver

Bog

2015

Bog

2015

Ebog

2015