Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Tårnspringeren : krimi


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

378 sider

Udgivet

2021

Ophav

Birgitte Wulff(forfatter)
Genre og formroman, krimi, romaner
Målgruppe

til voksne


Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 30. jul. 2021

af

af

Martin Minka Jensen

d. 30. jul. 2021

Krimi om journalisten Anne Velin, der søger oprejsning efter hendes fyring fra Danmarks Radio. Hun sætter sig for at undersøge en kvindes mystiske forsvinden. Hendes efterforskning tager hende hurtigt dybt ind i mørke hemmeligheder, der i sidste ende kan koste hende livet. For læsere af lettilgængelige krimier.

En fredag aften i oktober forsvinder en enlig mor fra sit hjem i et roligt kvarter i Svendborg på Fyn. Politiet står uden spor. Heller ikke henvendelse til offentligheden giver nye brugbare spor i sagen. Journalisten Anne Velin har efter sin fyring fra DR søgt tilflugt i et lille hus ved Svendborg. Her gemmer hun sig, mens hun trist og desillusioneret ernærer sig som freelancejournalist. Hun brænder inderligt efter at finde en god historie, der kan bringe hende tilbage som topjournalist. Hun sætter sig for at undersøge, hvad der er sket med den forsvundne kvinde. Hvem var hun? Er der nogen, der ville hende ondt? Er hun stadig i live? Før hun får set sig om, er hun viklet ind i en familiehistories dybe hemmeligheder. Hemmeligheder, der snart truer med at koste hende livet.

Spændende krimi, der har et meget jordnært og provinsielt miljø. Fokusset på tragiske familiehemmeligheder giver en realistisk stemning. Sproget er holdt meget simpelt, hvilket nogle steder kan fremstå opremsende. Sproget gør tilgængeligheden stor, men det bliver også mindre flydende.

Lignende krimier er fx Vanviddets dybderParanoia


og ParanoiaLignende krimier er fx Vanviddets dybder og .


Politiken

d. 2. okt. 2021

af

af

Nanna Frank Rasmussen

d. 2. okt. 2021Informationer og udgaver

2021

Bog

Birgitte Wulff

Grønningen 1, 2. udgave

2021

Bog

Birgitte Wulff

Grønningen 1, 1. udgave

2021

Ebog

Birgitte Wulff

Grønningen 1, E-bog

2021

Lydbog (net)

indlæser: Julie Riis

Grønningen 1