Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Tårnet


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

447 sider

Udgivet

2015

Ophav

Simon Toyne(forfatter)

Anne Mette Poulsen(oversætter)
Genre og formroman, spænding

Beskrivelse


Det utilnærmelige citadel i Ruin er ramt af en dødelig pest. Velgørenhedsarbejderen Gabriel Mann er smittet, men flygter ud i ørkenen, hvor han som den måske eneste overlever. Har han kimen til helbredelse i sig?


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. jun. 2015

af

af

Per Månson

d. 8. jun. 2015

Det utilnærmelige citadel i Ruin er ramt af en dødelig pest. Velgørenhedsarbejderen Gabriel Mann er smittet, men flygter ud i ørkenen, hvor han som den måske eneste overlever. Har han kimen til helbredelse i sig? For læsere af spændings- og konspirationsromaner, der ikke går af vejen for lidt religiøst touch.

I tredje og afsluttende bind af trilogien, der startede med Sanctushar Gabriel Mann måske nøglen til at stoppe en dødelig pest, mens hans kæreste Liv Adamsen måske har nøglen til nogle afgørende oldtidstegn. Sideløbende er klimaet gået amok, og der er sabotage mod Hubble-teleskopet og dets afløser, som to FBI-agenter søger at løse i kamp mod uret.

Der er mange bolde i luften, men de jongleres elegant som i de andre bind i trilogien. Toyne skriver godt og fængslende, så accepterer man lidt overjordisk indblanding, er man godt underholdt.

Bogen skal læses i fortsættelse af SanctusNøglen


og Nøglen og kan ellers læses af fx Dan Browns læsereBogen skal læses i fortsættelse af Sanctus og og kan ellers læses af fx Dan Browns læsere.Informationer og udgaver

2015

Bog

Simon Toyne

Jentas, 1. udgave

2015

Lydbog (cd-mp3)

indlæser: Liselotte Krogager

Jentas Lyd,AV Forlaget Den Grimme Ælling

2015

Lydbog (cd)

indlæser: Liselotte Krogager

Jentas Lyd,AV Forlaget Den Grimme Ælling

2015

E-bog

Simon Toyne

Jentas

2015

Lydbog (online)

indlæser: Liselotte Krogager

Katrin Agency

2017

Punktskrift

Simon Toyne

Nota