Gå til indholdTårnet


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

447 sider

Udgivet

2015

genre/form

roman,

spændingOriginaludgave

2015


Beskrivelse


Det utilnærmelige citadel i Ruin er ramt af en dødelig pest. Velgørenhedsarbejderen Gabriel Mann er smittet, men flygter ud i ørkenen, hvor han som den måske eneste overlever. Har han kimen til helbredelse i sig?


Anmeldelser (1)


8. jun. 2015

Det utilnærmelige citadel i Ruin er ramt af en dødelig pest. Velgørenhedsarbejderen Gabriel Mann er smittet, men flygter ud i ørkenen, hvor han som den måske eneste overlever. Har han kimen til helbredelse i sig? For læsere af spændings- og konspirationsromaner, der ikke går af vejen for lidt religiøst touch.

I tredje og afsluttende bind af trilogien, der startede med Sanctus


har Gabriel Mann måske nøglen til at stoppe en dødelig pest, mens hans kæreste Liv Adamsen måske har nøglen til nogle afgørende oldtidstegn. Sideløbende er klimaet gået amok, og der er sabotage mod Hubble-teleskopet og dets afløser, som to FBI-agenter søger at løse i kamp mod uretI tredje og afsluttende bind af trilogien, der startede med Sanctus har Gabriel Mann måske nøglen til at stoppe en dødelig pest, mens hans kæreste Liv Adamsen måske har nøglen til nogle afgørende oldtidstegn. Sideløbende er klimaet gået amok, og der er sabotage mod Hubble-teleskopet og dets afløser, som to FBI-agenter søger at løse i kamp mod uret.

Der er mange bolde i luften, men de jongleres elegant som i de andre bind i trilogien. Toyne skriver godt og fængslende, så accepterer man lidt overjordisk indblanding, er man godt underholdt.

Bogen skal læses i fortsættelse af Sanctus


Nøglen


og Nøglen og kan ellers læses af fx Dan Browns læsereBogen skal læses i fortsættelse af Sanctus og og kan ellers læses af fx Dan Browns læsereBogen skal læses i fortsættelse af Sanctus og Nøglen og kan ellers læses af fx Dan Browns læsere.

Lektørudtalelse

Af

Per Månson


Informationer og udgaver

Punktskrift

2017

Bog

2015

Lydbog (net)

2015

Lydbog (cd-mp3)

2015

Lydbog (cd)

2015

Ebog

2015